Image_1.png

زرشک پلو با مرغ
مواد لازم:
  • مرغ: ۴ تکه (ران یا سینه)
  • زرشک: ۱ پیمانه
  • برنج: ۳ پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد بزرگ
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • روغن و کره: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ
  1. تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل و زردچوبه مزه‌دار کنید.
  2. پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
  3. مرغ‌ها را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.
  4. رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  5. به مخلوط آب اضافه کنید تا سطح مرغ‌ها را بپوشاند. بگذارید تا مرغ‌ها به آرامی بپزند و سس غلیظ شود.
مرحله ۲: آماده‌سازی برنج
  1. برنج را شسته و با نمک به مدت چند ساعت خیس کنید.
  2. برنج را در آب جوش بریزید و بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کنید.
  3. ته قابلمه کمی روغن یا کره بریزید و برنج را در آن قرار دهید. دمکنی بگذارید و برنج را دم کنید.
مرحله ۳: آماده‌سازی زرشک
  1. زرشک‌ها را پاک کرده و بشویید.
  2. زرشک‌ها را با کمی کره در تابه‌ای تفت دهید. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی شکر اضافه کنید تا طعمی شیرین‌تر بگیرد.
  3. زعفران دم‌کرده را به زرشک‌ها اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله ۴: سرو کردن
  1. مرغ‌های پخته شده را در ظرف سرو قرار دهید و سس را روی آن بریزید.
  2. برنج دم‌کشیده را در دیس کشیده و مخلوط زرشک و زعفران را روی آن بریزید.
  3. با کمی زعفران دم‌کرده و کره آب شده برنج را تزئین کنید.

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین