برشتوک جزو حلواهای سنتی بسیار

خوشمزه و بی نظیر ما هست.

رسپی 

300 گرم آرد سفید 

300 گرم آرد نخودچی 

400 گرم کره نیوزلندی 

400 گرم خاک قند 

وانیل نوک قاشق 

هل نوک قاشق 

 

رسپی شکلات ماکات 

100 گرم شکلات ما تخته ای 

10 گرم روغن مایع 

5 گرم روغن صاف 50

رو حرارت قیر مستقیم بنماری کنید 

 

طرزتهیه 

آرد معمولی و آرد نخودی رو به مدت 10 الی 15 دقیقه تفت بدین 

بعدش کره و خاک قند رو به مدت 5 الی 10 دقیقه هم بزنید جایگزین کره روغن صافه 

بعدش آرد های کاملا سرد شده رو اضافه کنید کمی هم بزنید تا فقط مخلوط بشن 

بعدش خمیر رو پهن کنید به ارتفاع 1 سانت 

شکلات 🍫 ماکات کرده رو بریزید و صاف کنید بعدش با کاتر لوزی برش بزنید 

با من در ارتباط باشید در پیج اینستاگرامم هم با آموزش های رایگان هم با پکیج های آموزشی آنلاین کیک تولد و موچی و شیرینی در خدمتتون هستم https://www.instagram.com/reel/DDWzu10CZfl/?igsh=MWgwaWE2Z29sMDV3bg==با من در ارتباط باشید در پیج اینستاگرامم هم با آموزش های رایگان هم با پکیج های آموزشی آنلاین کیک تولد و موچی و شیرینی در خدمتتون هستم https://www.instagram.com/reel/DDWzu10CZfl/?igsh=MWgwaWE2Z29sMDV3bg==

 

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین