برشتوک جزو حلواهای سنتی بسیار
خوشمزه و بی نظیر ما هست.
رسپی
300 گرم آرد سفید
300 گرم آرد نخودچی
400 گرم کره نیوزلندی
400 گرم خاک قند
وانیل نوک قاشق
هل نوک قاشق
رسپی شکلات ماکات
100 گرم شکلات ما تخته ای
10 گرم روغن مایع
5 گرم روغن صاف 50
رو حرارت قیر مستقیم بنماری کنید
طرزتهیه
آرد معمولی و آرد نخودی رو به مدت 10 الی 15 دقیقه تفت بدین
بعدش کره و خاک قند رو به مدت 5 الی 10 دقیقه هم بزنید جایگزین کره روغن صافه
بعدش آرد های کاملا سرد شده رو اضافه کنید کمی هم بزنید تا فقط مخلوط بشن
بعدش خمیر رو پهن کنید به ارتفاع 1 سانت
شکلات 🍫 ماکات کرده رو بریزید و صاف کنید بعدش با کاتر لوزی برش بزنید