با آموزش شیرینی برنجی سنتی
در خدمتتون هستم 😍😋🙌
رسپی شیرینی برنجی خانگی👇
✅️ روغن صاف ۱۹۰ گرم
✅️ آرد سفید ۲۱۰ گرم
✅️ گرم آرد برنج ۱۶۰ گرم
✅️ خاک قند ۱۱۵گرم
✅️ آب و گلاب ۲۵گرم
✅️تخم مرغ ۱ عدد
✅️ هل ۱ قاشق مرباخوری
✅️ وانیل ۱ قاشق مرباخوری
طرزتهیه
✅️ مراحل اول
آرد روغن صاف۵۰ با آرد برنج ببندید دستگاه با پنجه هم بزنه تا پوک بشه
✅️مراحل دوم
بعدش تخم مرغ گلاب و خاک قند با هل وانیل
باهمزن دستی هم زده شود تا صاف صاف بشه
✅️مراحل سوم
آرد و آردبرنج با روغن خوب و لطیف خمیری شد
به تخم مرغ و خاک قند اضافه کنید توجه کنید زیاد هم نزنید که تسمه میشه درحد مخلوط شدن کافیه
✅️ مراحل چهارم
مواد برنجی داخل قیف بریزید و با فاصله مناسب قیف بزنید بعدش ۲۰ دقیقه استراحت بدین و چاپ بزنید برای چاپ زدن آب و شربت بار مخلوط کنید تا چاپ به خمیر نچسپه و بعدش خرفه بزنید
با درجه ۲۴۰ به مدت ۱۰ یا ۱۲ دقیقه تو فر باشه