با آموزش شیرینی برنجی سنتی‌ 

در خدمتتون هستم 😍😋🙌

رسپی شیرینی برنجی  خانگی👇

✅️ روغن صاف ۱۹۰ گرم

✅️ آرد سفید ۲۱۰ گرم

✅️ گرم آرد برنج ۱۶۰ گرم

✅️ خاک قند  ۱۱۵گرم 

✅️ آب و گلاب  ۲۵گرم

✅️تخم مرغ ۱ عدد

✅️ هل ۱ قاشق مرباخوری

✅️ وانیل  ۱ قاشق مرباخوری

طرزتهیه 

✅️ مراحل اول 

آرد روغن صاف۵۰ با آرد برنج ببندید دستگاه با پنجه هم بزنه تا پوک بشه

 

✅️مراحل دوم 

بعدش تخم مرغ گلاب و خاک قند با هل وانیل 

باهمزن دستی هم زده شود تا صاف صاف بشه 

 

✅️مراحل سوم 

آرد و آردبرنج با روغن خوب و لطیف خمیری شد 

به تخم مرغ و خاک قند اضافه کنید توجه کنید زیاد هم‌ نزنید که تسمه میشه درحد مخلوط شدن کافیه 

 

✅️ مراحل چهارم

مواد برنجی داخل قیف بریزید و با فاصله مناسب قیف بزنید بعدش ۲۰ دقیقه استراحت بدین و چاپ بزنید برای چاپ زدن آب و شربت بار مخلوط کنید تا چاپ به خمیر نچسپه و بعدش خرفه بزنید 

با درجه ۲۴۰ به مدت ۱۰ یا ۱۲ دقیقه تو فر باشه

با من در ارتباط باشید در پیج اینستاگرامم هم با آموزش های رایگان هم با پکیج های آموزشی آنلاین کیک تولد و موچی و شیرینی در خدمتتون هستم https://www.instagram.com/reel/DDWzu10CZfl/?igsh=MWgwaWE2Z29sMDV3bg== 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین