با این روش نیازی نیست نارگیل رو داغ بزنید.
رسپی خانگی 👇
۱۰۰ گرم نارگیل چرب
۱۸۰ گرم خاک قند
۷۰ گرم روغن مایه
۸۰ گرم سفیده تخم مرغ
۱ آب لیمو قاشق غذاخوری
طرز پخت:
سفیده و نارگیل با خاک قند میکس شود بعدش روغن مایه داغ رو بریزید سریع هم بزنید و بعد آب لیمو ۲ ساعت تو یخچال استراحت بدین ❤️
✅️ مراحل دوم
آماده یه دونه قیف میزنیم و با درجه ۱۸۰ میزاریمش تو فر و بعدش نگاه میکنیم چجوری شده اگه سرپا و ترک بزرگ داشت یعنی مایه نارگیلی مون سفت هست و خیلی کم بهش سفیده اضافه میکنیم و اگه پهن شد یعنی مایه نارگیلی مون شل هست و یکم بهش آرد برنج اضافه میکنیم
توجه کنید این رسپی دقیق و تنظیمش کردم چون نوع نارگیل و کیفیتش فرق داره حتما یه دونه تست بزنید تا مطمئن بشین شل و سفتی مایه نارگیلی تون خوبه ❤️🙌
درجه فر ۱۸۰ مدت زمان ۳۰ یا ۳۵ دقیقه