🔴 کیک پرتقال با مغزی کرمفیل
مواد لازم:
☑️ آرد 260 گرم
☑️ تخم مرغ 4 عدد
☑️ روغن مایع ۱۰۰ گرم
☑️ شکر 160 گرم
☑️ آب پرتقال 120 گرم
☑️ پوست پرتقال 1 عدد
☑️ اسانس پرتقال 1 قاشق چای خوری
☑️ بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
☑️ کرمفیل پرتقال یا وانیلی برای لایه میانی به میزان لازم تقریبا 50 گرم
🔴مواد لازم شربت رویه
☑️ آب پرتقال نصف لیوان
☑️ پودر قند یا شکر 1 الى 2 قاشق غ
☑️ اسانس پرتقال به دلخواه 1ق چای خ
🔴طرز تهیه کیک پرتقال با مغزی کرمفیل
تخم مرغ شکر پوست پرتقال، اسانس پرتقال را به دور تند همزن به مدت حداقل 5 دقیقه هم میزنیم تا حجیم و کشدار شود.
. سپس آب پرتقال را در دو یا سه مرحله اضافه کرده و هر بار یک دقیقه هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر را ترکیب کرده در 3 مرحله روی مواد الک کرده و با لیسک آرام و دورانی مخلوط میکنیم.
سپس روغن را اضافه کرده خیلی آرام هم میزنیم در حدترکیب شدن.
6. نصف خمیر را داخل قالب چرب شده گرد 20 یا قالب میان تهی ریخته و یک ردیف کرمفیل روی خمیر اضافه میکنیم.
7. مابقی خمیر را داخل قالب میریزیم و سطح روی آن را صاف میکنیم.
8. داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه پخت کنید.
9. بعد از خارج شدن کیک از فر اجاره دهید کاملا داخل قالب خنک شود، سپس شربت پرتقال را روی سطح کیک اضافه میکنیم.