یه راز مهم ...میدونستی حتی تا الانم تو اکسر قنادیا با همزن دستی های بزرگ کیک یزدی رو درست میکنن 😋🤌 با همین روشی که بهتون آموزش میدم🙌

رسپی 

۳ تخم مرغ

۱۸۰ گرم شکر 

۱۵۰ گرم روغن مایع 

۱۲۰گرم ماست پرچرب

۳۰ گرم گلاب 

۳۰۰ گرم آرد 

۵ گرم شربت یا عسل 

نک قاشق غ وانیل 

نصف قاشق غ بیکینگ پودر 

 

طرزتهیه 

مراحل اول 

تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید 

بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید

و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون 

۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید 

مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین 😋🫡 

با من در ارتباط باشید در پیج اینستاگرامم هم با آموزش های رایگان هم با پکیج های آموزشی آنلاین کیک تولد و موچی و شیرینی در خدمتتون هستم https://www.instagram.com/reel/DDWzu10CZfl/?igsh=MWgwaWE2Z29sMDV3bg==

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین