مواد لازم شربت اندازه ی مواد
شکر یک لیوان
آب یک و نیم لیوان
زعفران به مقدار دلخواه
گلاب دو قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق چایخوری
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری

 

مواد لازم خمیر مقدار مواد
تخم مرغ سه عدد
آرد یک لیوان
پودر نارگیل یا بادام یک و نیم لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
کره صد گرم
نمک نوک قاشق چایخوری

ابتدا شربت باقلوا رو درست میکنیم ؛

همه ی مواد رو باهم مخلوط میکنیم و میزاریم رو شعله ی متوسط گاز .همین که شکر ذوب شد و دو سه تا جوش زد کافیه.

اجازه ندید شربت غلیظ بشه.

 

حالا خمیر را درست میکنیم:

تخم مرغ هارو با وانیل با همزن دستی یه دیقه هم ميزنيم تا از لختگی در بیاد .

کره ی نرم شده و پودر نارگیل رو اضافه میکنیم.

آرد و با بکینگ پودر و نمک مخلوط و یه بار الک میکنیم ،کم کم به مواد اضافه میکنیم. 

با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید.

همه ی آرد و یه جا اضافه نکنید، چون قدرت جذب آب آردها متفاوت هست.

چون خمیر کره داره نیازی نیس خیلی جمع کنید. همین که آرد حل شد کافیه.

از خمیر گلوله هایی بزرگتر از گردو بردارید و تو سینی چرب شده با فاصله کنار هم بچینید.

و روی گلوله ها رو خیلی کم فشار بدید تا پهن بشه و به دلخواه روی آنها بادوم ،گردو یا پسته بزارید.

 

در فر از قبل گرم شده ،به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بپزید.

دمای فر برقی یا سولاردم ۱۶۰

دمای فر گازی ۱۸۰

حتما در فر گازی همیشه سینی خود فر رو طبقه ی اول بزارید که شیرینی ها نسوزن و یکدست پخت بشن.بعد شیرینی هارو طبقه دوم در سینی دیگری قرار بدید.

بعد از پخت بلافاصله شربت ولرم رو روی باقلوا ها بریزید. و اجازه بدید چند ساعت در محیط بمونه تا شربت کامل به خورد باقلوا ها بره 

نوش جان

برای آموزش های رایگان و تجربه شده ی بیشتر

پیج مارو در اینستاگرام ما دنبال کنید 

https://www.instagram.com/reel/DChCU9MPlbO/?igsh=MWp4b3gydW4yYTRjNQ==

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین