ساده ترین روشی کیک اسفنجی فقط یه نکته خیلی ریزی داره 

اونم اینه که همه ی مواد هم دمای محیط باید باشن

 

این رسپی انداره قالب سایز ۱۵ هست

 

💎 ۳ عدد تخم مرغ 

💎 ۷۵ گرم شکر 

💎 ۷۵ گرم آرد 

💎 نک قاشق چ وانیل 

 

طرزتهیه شکر و تخم مرغ به مدت ۱۵ آلی ۲۰ دقیقه 

هم بزنید بعدش آرد وانیل اضافه کنید 

درحدی هم بزنید که مواد تون کشدار بشه حتما 

قالب رو چرب کنید و مایع کیک رو بریزید داخلش 

و 

با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار بدین

با من در ارتباط باشید در پیج اینستاگرامم هم با آموزش های رایگان هم با پکیج های آموزشی آنلاین کیک تولد و موچی و شیرینی در خدمتتون هستم https://www.instagram.com/reel/DDWzu10CZfl/?igsh=MWgwaWE2Z29sMDV3bg==

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین