ساده ترین روشی کیک اسفنجی فقط یه نکته خیلی ریزی داره
اونم اینه که همه ی مواد هم دمای محیط باید باشن
این رسپی انداره قالب سایز ۱۵ هست
💎 ۳ عدد تخم مرغ
💎 ۷۵ گرم شکر
💎 ۷۵ گرم آرد
💎 نک قاشق چ وانیل
طرزتهیه شکر و تخم مرغ به مدت ۱۵ آلی ۲۰ دقیقه
هم بزنید بعدش آرد وانیل اضافه کنید
درحدی هم بزنید که مواد تون کشدار بشه حتما
قالب رو چرب کنید و مایع کیک رو بریزید داخلش
و
با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار بدین