با عشق تقدیم به شما ❤️🙌
امروز کاملآ وقتم رو گرفت تا آموزشش رو آماده کنم ولی خب انقد که عاشق تک تک تونم اصلا مهم نیست چقد زحمت کشیدم
🙌🤩
ببخشید نمیدونم چرا این دفه احساسی شدم🙃🤪
رسپی کارگاهی
رسپی خانگی
۶۰۰ گرم آرد
۴۰ گرم شکر
۱۶ گرم کره
۲ عدد تخم مرغ
۶ گرم نمک
۶ گرم بهبود دهند اس ۵۰۰
۲۴ گرم مخمر نان یا خمیر مایع تر
۱۹۰ آب سرد
طرزتهیه همه رو بریزید داخل پاتیل و با سری شاخ به مدت ۷ دقیقه با دور ۱ هم بزنید
اگه با دست میخواستن ورز بدین به مدت ۱۵ دقیقه انجام بدین
بعدش ۶۰ گرم چونه بگیرین
و گرد کنید داخل دیس چرب شده قرار بدین ۲ آلی ۳ ساعت استراحت کنه اگه گرم خونه داشتین چه خوب اگه نداشتین روش حتما نایلون بکشین تا هوا نخوره خمیر
حجمش چند برابر شد شروع کنید به سرخ کردن
درجه حرارت روغن ۱۶۰ خوبه
بعدش نوش جان😍