اینم کیک خیس به روش قنادی 

۲ نوع انداره قالب رو میزارم 

قالب سایز ۱۸ و ۲۲

هر کدوم دوست داشتین استفاده کنید☺️

 

✅️این رسپی انداره قالب سایز ۱۸ 

۱۱۱گرم سفیده 

۶۰ گرم زرده 

تقریبا ۳ تا تخم مرغ زرده سفیده جدا شود

۱۲۰ شکر دانه ریز حتما 

۱۰۰ گرم آرد 

۳۰ گرم روغن مایع 

۷ گرم گلاب 

۱۵ گرم پودر کاکائو 

۸ گرم شربت بار یا عسل 

بیکینگ پودر نک قاشق چ

وانیل نک قاشق چ 

 

✅️رسپی قالب سایز ۲۲ 

۱۵۰ گرم سفیده

۹۰ آلی ۱۰۰ گرم زرده

 تقریبا ۴ تا تخم مرغ زرده سفیده جدا شود

۱۶۰ گرم شکر دانه ریز

۱۴۰ گرم آرد 

۵۰ گرم روغن مایع 

۱۰ گرم گلاب 

۲۰ گرم پودر کاکائو 

۱۰ گرم شربت بار 

بیکینگ نک قاشق چ 

وانیل نک قاشق چ 

 

✅️ رسپی سس کیک خیس 

۱۰۰ گرم شیر 

۱۰۰ گرم شکر 

۷۰ گرم روغن مایع 

۳۰ گرم پودر کاکائو 

۲ قاشق شکلات نوتلا 

 

طرزتهیه سس کیک خیس 

روغن مایع شیر و شکر با کاکائو بزارید رو اجاق‌گاز جوش اومد خاموش کنید و شکلات اضافه کنید 

حتما سس داغ باشه و کیک سرد 

 

✅️ طرزتهیه کیک شکلاتی 

زرده سفیده رو جدا کنید و سفیده به مدت نیم آلی یک ساعت داخل یخچال بزارید تا کاملا سرد بشه توجه کنید داخل ظرفی که سفیده رو میریزید حتما با مایع بشورید و خشک کنید تا چرب نباشه همچنین کاسه ای که سفیده رو هم میزنید حتما قبلش با مایع بشورید حتی سریع همزن دستگاه تون روهم با مایع بشورید اینا نکات ریز هستن که باید رعایت کنید تا نتيجه بگیرین سفیده رو شروع کنید به هم زدن با دور سریع تو ۳ مرحله شکر اضافه بشه و به مدت ۵ آلی ۶ دقیقه هم بزنید 

بعدش داخل یه ظرف جدا کاکائو زرده گلاب روغن مایع و شربت بار بریزید خیلی کم هم‌بزنید و بعدش به سفیده ها اضافه کنید خیلی کم با لیسک مخلوط کنید و بعدش داخل آرد وانیل بکینگ بریزید الک کنید به مایع اضافه کنید خیلی کم با لیسک مخلوط کنید 

بعدش بریزید داخل قالب مورد نظر با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۰ آلی ۴۵ دقیقه تو فر باشه 

با آموزش آنلاین کیک تولد و شیرینی و موچی در خدمتم @Cake_hejazy

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین