کیک رژیمی و مقوی برای شما آوردم.
🔴مواد لازم : کیک شیره انگور و ارده
🔻تخم مرغ 4 عدد
🔻آرد سفید 250 گرم (2 پیمانه)
🔻شیره انگو 150 گرم (3/4پیمانه)
🔻ارده100 گرم (نصف لیوان )
🔻روغن مایع 60 گرم (4 قاشق غذاخوری)
🔻شیر یا آب 40 گرم (1/5پیمانه)
🔻کره 20 گرم
🔻پودر کاکائو 20 گرم (1 قاشق غ خوری پر)
🔻بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری
🔻دارچین 1 قاشق چای خوری سرخالی
🔻 نمک 1 پنس
🔻گردو خرد شده یا کنجد برای تزئین به دلخواه
🔴طرز تهیه :
👈در یک ظرف شیره انگور، ارده ،روغن مایع شیر و کره ذوب شده (کره بن ماری شده ) را مخلوط کرده و کنار میگذاریم
👈تخم مرغ ها رو به همراه یک پنس نمک به مدت
6.7 دقیقه فرم میدیم تا کاملا حجیم و کش دار شوند
👈سپس مایعات مخلوط شده (شیرہ،ارده و...) را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با دور کند همزن به مدت یک دقیقه هم می زنیم تا ترکیب شوند .
👈مرحله بعد آرد ، بکینگ پودر ، پودر کاکائو و دارچین را ترکیب، طی 3 مرحله روی مواد الک کرده و آرام با لیسک بصورت دورانی هم میزنیم. میتوان به سلیقه خودتان مقدار کمی کنجد یا گردو خرد شده داخل خمیر اضافه کنید و یا روی سطح خمیر داخل قالب اضافه کرد
👈مواد را داخل قالب گرد 20 تا 25 سانتی یا قالب میان تهی از قبل چرب شده ریخته و در فر گرم با دمای 180 درجه به مدت 35 تا 45 دقیقه به نسبت قدرت فر پخت میکنیم حتما بعد 35 دقیقه با خلال تست شود