🍈مواد لازم کیک لیمو ترش
🔻تخم مرغ 3 عدد
🔻آرد 250 گرم ( دو پیمانه )
🔻شکر 180 گرم ( 2 قاشق کمتر از پیمانه )
🔻کره گیاهی 55 گرم
🔻روغن مایع 75 گرم (یک سوم پیمانه)
🔻نشاسته ذرت 20 گرم (یک و نیم قاشق غ خ)
🔻آب لیمو ترش تازه 60 گرم (یک سوم پیمانه) 🔻بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری سرخالی
🔻نمک 1 پنس
🔻پوست لیمو رنده شده 1 عدد یا اسانس لیمو 1 ق چ
🔴مواد لازم سس👇
🔻تخم مرغ1 عدد
🔻 آب لیمو تازه 100 گرم
🔻شکر 60 گرم
🔻خامه صبحانه 25گرم
✅طرز تهیه : مرحله اول
قبل شروع کار مواد رو نیم ساعت در دمای محیط قرار بدید تا هم دما شوند مخصوصا کرہ که نباید سفت یا یخ زده باشد و حالت نرم و خمیری داشته باشه حواستون باشه کره آب نشه . آب لیموترش را گرفته قالب را چرب کنید و فرتون رو روی دمای 180 درجه با دماسنج تنظیم کنید
ابتدا شکر و کره به دمای محیط رسیده را با هم ترکیب کرده و
2.3 دقیقه هم میزنیم تا یکدست شوند
سپس تخم مرغ هارو دونه به دونه اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه هم میزنیم . پوست پرتقال یا( اسانس لیمو را همراه تخم مرغ ها به مواد اضافه میکنیم
✅طرز تهیه : مرحله دوم
در مرحله بعد روغن مایع اضافه شده و در حد 30 ثانیه با دور کند همزن هم میزنیم تا ترکیب شود .
آرد ، بکینگ پودر ، نشاسته ونمک را باهم ترکیب کرده و در سه مرحله روی مواد الک میکنیم و با لیسک آرام هم میزنیم بعد اینکه یک مرتبه آرد رو روی مواد الک شد و ترکیب کردیم آب لیمو تازه را اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس مابقی آرد رو در دو مرحله الک کرده و ترکیب میکنیم .
خمیر را داخل قالب گرد 20 تا 25 سانتی ریخته و در فر گرم با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه به نسبت قدرت فر پخت میکنیم حتما با خلال تست شود
🔴و برای آماده سازی سس
تخم مرغ ، شکر و آب لیمو تازه را مخلوط کرده روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا کمی سفت شود. سپس از روی شعله برداشته خامه صبحانه را اضافه میکنیم تا سس به دست بیاد کیک که از فر خارج شد اجازه بدید خنک بشه بعد از قالب جدا کرده سس رو روی کیک اضافه کنید