آموزش اسلایس مکرون گردویی.
مواد لازم کیک:
کره: ۱۲۰گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۰۰ گرم( نصف لیوان)
آرد: ۲۰۰گرم(یک و نیم لیوان)
بکینگ پودر :یک ق چ
وانیل : نصف ق چ
شیر ولرم : یک سوم پیمانه
مواد لازم رویه:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم(نصف لیوان)
پودر نارگیل چرب ۷۰ گرم(یک لیوان)
آرد : ۱۵گرم (یک قاشق غذا پر)
گردو آسیاب شده ۶۰ گرم(نصف لیوان)
وانیل : نوک قاشق چایخوری
🔴 طرزتهیه کیک:
1. کره به دمای محیط رسیده را با دور کند همزن بزنید تا یکدست وحجیم شود.
2. شکر و وانیل را اضافه کرده با دور تند همزن میزنیم تا سبک شود.
۳ الی ۴ دقیقه بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه همزن بزنید .
3. آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله روی مواد الک و همزمان شیر ولرم را هم در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و با مفتول دستی در یک جهت هم بزنید.
4. کف قالب ۲۰ در ۳۰ را چرب کرده یا کاغذ روغنی استفاده کنید.
5. خمیر را داخل قالب ریخته و با لیسک سطح آن را کاملا صاف کنید.
6. قالب را داخل فر از قبل و گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
در این فاصله که کیک داخل فر است شروع کنید به درست کردن رویه کیک.
🔴 طرزتهیه رویه:
1. تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا پفکی و کشدار شود.
2. شکر قهوه ای یا سفید را به مواد اضافه و با دور تند همزن بزنید.
3. آرد را با دور کند همزن در حد ترکیب شد هم بزنید.
4. گردو و نارگیل رو اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
5. بعد از گذشتن ۲۰ دقیقه قالب را از فر خارج کرده و سریعا مواد رویه را اضافه کرده، سطح آن را صاف کنید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا رنگ بگیرد.
6. بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید خنک شود.
7. بعد از خنک شدن روی کیک را با سلفون پوشانده و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
برش زده و نوش جان کنید.