آموزش کیک صبحانه با شیر بسیار خوش بافت .
مواد لازم👇
🔴آرد سفید ۲ لیوان
🔴شکر ¾ لیوان
🔴روغن مایع ½ لیوان
🔴تخم مرغ ۲عدد
🔴شیر ۱ لیوان
🔴بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
🔴وانیل نوک قاشق چایخوری
🔴کنجد، خلال بادام و پسته به مقدار کافی
طرز تهیه در ادامه . . .
طرز تهیه کیک صبحانه
☑️ ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و به همراه شکر و وانیل هم بزنید، حدودا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود.
☑️ روغن و شیر را به تخم مرغها ضافه و فقط در حد مخلوط شدن، مواد را هم بزنید.
☑️آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و دو الی سه مرحله روی تخم مرغ الک کنید.
🔴 توجه داشته باشید آرد را بیش از اندازه هم نزنید، با لیسک و در حد مخلوط شدن هم بزنید کافی هست.
☑️ دیواره قالب لوف ۱۰*۲۰ را با کره یا روغن جامد چرب (خیلی کم) و کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید.
☑️ خمیر را داخل قالب ریخته و روی خمیر را با خلال بادام و پسته و یا کنجد تزیین نمایید.
قالب را درون فر از پیش گرم شده، قرار دهید.
🔥 دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد
⏱ مدت زمان پخت ۳۵ تا ۵۰ دقیقه
بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید.
نوش جان
اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین