مواد لازم کیک دارچین و گردو

 

✔️ آرد: 240 گرم (2 پیمانه)

✔️شکر: 300 گرم (1.5 پیمانه)

✔️روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

✔️تخم مرغ: 3 عدد

✔️شیر: 100 گرم (1.2 پیمانه)

✔️وانیل:1/4 قاشق چایخوری

✔️بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری سرخالی

✔️دارچین: یک قاشق غذاخوری

✔️گردو خورد شده: 50 گرم

✔️ عسل یک قاشق غذاخوری

 

 

💛طرز تهیه کیک دارچین و گردو💛

 

1️⃣ تخم مرغ، وانیل را داخل ظرفی ریخته و به مدت یک دقیقه با دور تند همزن بزنید.

2️⃣ شکر را کم کم اضافه و حداقل 5 دقیقه هم بزنید.

3️⃣ شیر و عسل را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید.

4️⃣ روغن و گردو خرد شده را اضافه و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.

5️⃣ آرد، بکینگ پودر و دارچین را باهم ترکیب کرده و در سه مرحله روی مواد الک کنید. 

 

🔴 توجه: هم زدن بصورت آرام و دورانی و با لیسک انجام شود.

 

6️⃣ مواد را داخل قالب 18 تا 22 سانتی از قبل چرب شده با کره یا روغن جامد بریزید

 

🔴دمای پخت 175 درجه

⏱ مدت زمان پخت 40 الی 45 دقیقه

اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین