لاوا کیک که مغزش شکلات‌مایع هست

مواد لازم :

 3 عدد تخم مرغ

75 گرم شکر

 160 گرم شکلات تلخ 

110 گرم کره

 50 گرم آرد

 8 عدد شکلات سکه ای شیری یا تلخ

 

♦️مرحله اول

 در یک کاسه تخم مرغ ها را با شکر به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر ، شکلات و کره را در مایکروویو یا بخار آب ذوب کنید. هر 30 ثانیه یکبار هم بزنید تا شکلات نسوزد. باید مخلوطی صاف و براق بدست آورید.

 

♦️مرحله دوم

وقتی کره و شکلات کامل ذوب شد کمی هم بزنيد تا شدت حرارت آن کمتر شده و ملایم شود. سپس شکلات آب شده را به مخلوط قبلی تخم مرغ +شکر) اضافه کنید و در حد ترکیب شدن با مفتول دستی هم بزنید .

 

♦️مرحله سوم

سپس آرد را در چند مرحله روی مواد با الک اضافه کنید و هم در حد ترکیب شدن هم بزنید. در فنجان با قالب های چرب شده با کره ، خمیر را تا نیمه بریزید. سپس دو سکه شکلات را در مرکز خمیر قرار داده سپس با بقیه خمیر بپوشانید.

 

♦️مرحله چهارم 

دمای 200 درجه به مدت 10 الى 12 دقیقه بپزید. ا توجه داشته باشید در صورت سرو این کاپ کیک بصورت گرم، شکلات مرکز آن روان بوده و بعد از خنک شدن شکلات سفت خواهد شد. حتی میتونید بعد خنک شدن کامل موقع سرو داخل مایکروفر کمی گرم کرده و استفاده کنید.

اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین