لاوا کیک که مغزش شکلاتمایع هست
مواد لازم :
3 عدد تخم مرغ
75 گرم شکر
160 گرم شکلات تلخ
110 گرم کره
50 گرم آرد
8 عدد شکلات سکه ای شیری یا تلخ
♦️مرحله اول
در یک کاسه تخم مرغ ها را با شکر به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر ، شکلات و کره را در مایکروویو یا بخار آب ذوب کنید. هر 30 ثانیه یکبار هم بزنید تا شکلات نسوزد. باید مخلوطی صاف و براق بدست آورید.
♦️مرحله دوم
وقتی کره و شکلات کامل ذوب شد کمی هم بزنيد تا شدت حرارت آن کمتر شده و ملایم شود. سپس شکلات آب شده را به مخلوط قبلی تخم مرغ +شکر) اضافه کنید و در حد ترکیب شدن با مفتول دستی هم بزنید .
♦️مرحله سوم
سپس آرد را در چند مرحله روی مواد با الک اضافه کنید و هم در حد ترکیب شدن هم بزنید. در فنجان با قالب های چرب شده با کره ، خمیر را تا نیمه بریزید. سپس دو سکه شکلات را در مرکز خمیر قرار داده سپس با بقیه خمیر بپوشانید.
♦️مرحله چهارم
دمای 200 درجه به مدت 10 الى 12 دقیقه بپزید. ا توجه داشته باشید در صورت سرو این کاپ کیک بصورت گرم، شکلات مرکز آن روان بوده و بعد از خنک شدن شکلات سفت خواهد شد. حتی میتونید بعد خنک شدن کامل موقع سرو داخل مایکروفر کمی گرم کرده و استفاده کنید.
اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین