مواد لازم گالت برتون 👇
🔻آرد ۲۶۰ گرم
🔻بکینگ پودر ۵ گرم
🔻پودر قند ۱۴۰ گرم
🔻کره ۲۴۰ گرم
🔻زرده تخم مرغ ۶۰ گرم
🔻وانیل 1 قاشق چایخوری
مراحل آماده سازی 👇
✅کره و شکر را با همزن بزنید تا کاملا روشن و پوک شود.
✅زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.
✅آرد و بکینگ پودر را در ظرفی ترکیب و روی مواد الک کنید در این مرحله نیازی به همزن
نیست و با لیسک مواد را ترکیب کنید.
✅خمیر را روی سطح کاغذ روغنی منتقل کنید.
✅ورق روغنی دیگری روی خمیر قرار داده و با وردنه خمیر را صاف کنید، ضخامت
خمیر کمتر از 6 میلی متر نباشد.
✅به مدت یک و نیم ساعت به خمیر داخل یخچال استراحت دهید.
✅خمیر را از کاغذها جدا کرده و با کاتر دلخواه برش دهید.
✅برای رو مال کردن این شیرینی 40 گرم زرده تخم مرغ و 10 گرم خامه صبحانه را مخلوط کرده و روی شیرینی با قلم بکشید.
✅آنها را به مدت 15 الى 20 دقیقه دیگر در يخچال استراحت دهید. اگر خمیر خیلی نرم هست اون رو میتونید به مدت 10
الى 15 دقیقه داخل فریزر بذارید.
✅بعد از خارج کردن از یخچال، جای خالی ها را دوباره با تخم مرغ چرب و با چنگال طرح بدید.
✅خمیرها را داخل سینی فر بچینید. با دمای 160 درجه، 15 الى 20 دقیقه بپزید.
✅دمای فر و مدت زمان پخت را متناسب با فر خود تنظیم کنید. بهتر هست ابتدا یکی، دو عدد را به
عنوان تست داخل فر قرار بدید در صورتی که همه چیز کاملا مورد پسند بود مابقی را بپزید.
اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین