مواد لازم کیک قهوه☕️

 

🔻روغن 60 گرم ( 1/3 پیمانه )

🔻کره 100 گرم

🔻تخم3 عدد

🔻بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری

🔻آرد سفید 200 گرم ( 1/5 پیمانه )

🔻شکر سفید 50 گرم ( 1/4 پیمانه )

🔻شکر قهوه ای 50 گرم ( 1/4 پیمانه )

🔻شیر گرم 100 گرم ( 1/2 پیمانه )

🔻قهوه دم کرده 50 گرم ( 1/2 پیمانه )

🔻وانیل 1 قاشق چایخوری

🔻نمک 1/4 قاشق چایخوری

روش آماده سازی👇

👈ابتدا فر رو روشن کنید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد با دماسنج داخل فر تنظیم شود کره نرم شده که مدتی در محیط بوده را به همراه روغن مایع، شکر سفید و شکر قهوه ای با همزن برقی دو، سه دقیقه هم بزنید تا کاملا نرم ویکدست شوند.

👈سه عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل رو به مواد اضافه کنید.

👈هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا با مخلوط کره و شکر ترکیب شود و حجم آن زیاد شود.

 👈سپس قهوه دم شده را اضافه میکنیم 

👈داخل ظرف دیگری آرد، بکینگ پودر و نمک را باهم ترکیب کرده و سپس در سه مرحله روی مواد الک میکنیم و با لیسک به آرامی هم میزنیم در حد ترکیب شدن

👈مرحله آخر شیر گرم رو اضافه کرده با لیسک و یا مفتول دستی هم میزنیم با خمیر یکدست شود (در صورت استفاده از گردو در این مرحله میتوان به خمیر اضافه کرد)

👈قالب با قطر 18 تا 20 سانت را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیندازید. قالب رو داخل فر گرم قرار داده و به مدت 40 تا 50 دقیقه به نسبت قدرت فر پخت میکنیم

⚠️حتما با خلال تست شود

👈این کیک رو با خامه نسکافه ای و با انواع کرم های دلخواه میتونید فیلینگ کرده و نوش جان کنید.

اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین