مواد لازم کیک قهوه☕️
🔻روغن 60 گرم ( 1/3 پیمانه )
🔻کره 100 گرم
🔻تخم3 عدد
🔻بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
🔻آرد سفید 200 گرم ( 1/5 پیمانه )
🔻شکر سفید 50 گرم ( 1/4 پیمانه )
🔻شکر قهوه ای 50 گرم ( 1/4 پیمانه )
🔻شیر گرم 100 گرم ( 1/2 پیمانه )
🔻قهوه دم کرده 50 گرم ( 1/2 پیمانه )
🔻وانیل 1 قاشق چایخوری
🔻نمک 1/4 قاشق چایخوری
روش آماده سازی👇
👈ابتدا فر رو روشن کنید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد با دماسنج داخل فر تنظیم شود کره نرم شده که مدتی در محیط بوده را به همراه روغن مایع، شکر سفید و شکر قهوه ای با همزن برقی دو، سه دقیقه هم بزنید تا کاملا نرم ویکدست شوند.
👈سه عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل رو به مواد اضافه کنید.
👈هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا با مخلوط کره و شکر ترکیب شود و حجم آن زیاد شود.
👈سپس قهوه دم شده را اضافه میکنیم
👈داخل ظرف دیگری آرد، بکینگ پودر و نمک را باهم ترکیب کرده و سپس در سه مرحله روی مواد الک میکنیم و با لیسک به آرامی هم میزنیم در حد ترکیب شدن
👈مرحله آخر شیر گرم رو اضافه کرده با لیسک و یا مفتول دستی هم میزنیم با خمیر یکدست شود (در صورت استفاده از گردو در این مرحله میتوان به خمیر اضافه کرد)
👈قالب با قطر 18 تا 20 سانت را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیندازید. قالب رو داخل فر گرم قرار داده و به مدت 40 تا 50 دقیقه به نسبت قدرت فر پخت میکنیم
⚠️حتما با خلال تست شود
👈این کیک رو با خامه نسکافه ای و با انواع کرم های دلخواه میتونید فیلینگ کرده و نوش جان کنید.
اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین