کیک عسل و گردو🍯🥮
👇مواد لازم :
🔻تخم مرغ 3 عدد
🔻آرد 180 گرم (یک و نیم پیمانه )
🔻شکر 180 گرم (یک پیمانه سرخالی)
🔻خامه صبحانه 150 گرم
🔻بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
🔻وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔻هل نصف قاشق چایخوری
🔻نمک 1 پنس
👇مواد لازم برای سس روی کیک:
🔻کره 30 گرم
🔻 عسل 3 قاشق غذاخوری
🔻گردو خرد شده 1 پیمانه
🔻مرحله اول
👈تخم مرغ ها رو به همراه شکر ، وانیل با دور تند همزن به مدت 6تا7 دقیقه هم میزنیم تا کاملا حجیم کشدار شوند .
👈سپس خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را به مایه اضافه کرده و در حد ترکیب شدن 30 ثانیه تا1 دقیقه با دور کند دستگاه هم میزنیم
👈آرد ، بکینگ پودر ، نمک و در صورت دلخواه هل را با هم ترکیب کرده و در دو یا سه مرحله روی مایه الک میکنیم با لیسک یا همزن مفتولی دستی در حد ترکیب شدن آرد هم میزنیم
👈مایع خمیر آماده هست داخل قالب از چرب شده به قطر 20 تا 25 سانت ریخته و در فر با دمای 180 درجه به مدت 45 تا 55 دقیقه پخت میکنیم .
🔻مرحله دوم
👇مواد سس
👈کره را روی حرارت ذوب کرده ، عسل و گرد خرد شده را مخلوط میکنیم به تف کوچیکی میدیم تا ترکیب شوند .
👈برای اضافه کردن سس روی کیک بعد اینکه 35 دقیقه از زمان پخت سری شد یک لحظه کیک را از فر خارج کرده سس را روی کیک اضافه میکنیم و دوباره داخل فر قرار میدهیم تا 10 الى 20 دقیقه زمان باقی مانده از تایم پخت را سپری کند.
👈قبل از خارج کردن از فر حتما با خلال تست کنید . کیک رو اجازه بدید داخل قالب کاملا خنک بشه و بعد جدا کنید.
اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین