کیک عسل و گردو🍯🥮

👇مواد لازم : 

🔻تخم مرغ 3 عدد

🔻آرد 180 گرم (یک و نیم پیمانه )

🔻شکر 180 گرم (یک پیمانه سرخالی)

🔻خامه صبحانه 150 گرم 

🔻بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری 

🔻وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 

🔻هل نصف قاشق چایخوری

🔻نمک 1 پنس

👇مواد لازم برای سس روی کیک:

🔻کره 30 گرم 

🔻 عسل 3 قاشق غذاخوری 

🔻گردو خرد شده 1 پیمانه

 

 

🔻مرحله اول

👈تخم مرغ ها رو به همراه شکر ، وانیل با دور تند همزن به مدت 6تا7 دقیقه هم میزنیم تا کاملا حجیم کشدار شوند . 

👈سپس خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را به مایه اضافه کرده و در حد ترکیب شدن 30 ثانیه تا1 دقیقه با دور کند دستگاه هم میزنیم

👈آرد ، بکینگ پودر ، نمک و در صورت دلخواه هل را با هم ترکیب کرده و در دو یا سه مرحله روی مایه الک میکنیم با لیسک یا همزن مفتولی دستی در حد ترکیب شدن آرد هم میزنیم

👈مایع خمیر آماده هست داخل قالب از چرب شده به قطر 20 تا 25 سانت ریخته و در فر با دمای 180 درجه به مدت 45 تا 55 دقیقه پخت میکنیم .

🔻مرحله دوم

👇مواد سس

👈کره را روی حرارت ذوب کرده ، عسل و گرد خرد شده را مخلوط میکنیم به تف کوچیکی میدیم تا ترکیب شوند .

👈برای اضافه کردن سس روی کیک بعد اینکه 35 دقیقه از زمان پخت سری شد یک لحظه کیک را از فر خارج کرده سس را روی کیک اضافه میکنیم و دوباره داخل فر قرار میدهیم تا 10 الى 20 دقیقه زمان باقی مانده از تایم پخت را سپری کند. 

👈قبل از خارج کردن از فر حتما با خلال تست کنید . کیک رو اجازه بدید داخل قالب کاملا خنک بشه و بعد جدا کنید.

اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین