کیک عصرانه ی موز و پنیر بسیار خوشمزه و عالی.
🔴مواد لازم کیک موز و پنیر👇
🔻کره ۱۲۰ گرم
🔻شکر ۱۰۰ گرم (نصف پیمانه)
🔻آرد قنادی ۲۰۰ گرم (از دو پیمانه 2 ق غ كمتر)
🔻 تخم مرغ ۲ عدد
🔻موز متوسط ۲ عدد (پوره شود )
🔻خامه قنادی. ۸۰ گرم (فرم نگرفته)
🔻وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
🔻بکینگ پودر. یک قاشق چای خوری
🔻جوش شیرین یک قاشق چای خوری
🔻نمک یک چهارم قاشق چای خوری
🔴مواد لازم برای کرم پنیری👇
🔻آرد ۲۰ گرم (یک قاشق و نصفی )
🔻پنیر ماسکارپونه ۱۲۰ گرم
🔻زرده تخم مرغ ۲ عدد
🔻پودر قند .۴ گرم
🔻وانیل یک چهارم ق چای خوری
👈مرحله اول آماده سازی
ابتدا کرم پنیری رو آماده میکنیم .
پنیر ماسکارپونه و پودر قند الک شده رو داخل ظرفی ریخته و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم میزنیم .
زرده های تخم مرغ رو به همراه وانیل اضافه کنید و مجددا فقط در حد یکدست شدن با همزن مخلوط می کنیم .
در نهایت آرد سفید را روی مواد الک کرده و مواد رو کاملا مخلوط کنید. (کرم پنیری آماده شد کنار میگذاریم تا مابقی مواد را آماده کنیم)
👈مرحله دوم آماده سازی
کره نرم و شکر رو داخل ظرفی ریخته و با همزن مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
تخم مرغ هارو دونه به دونه به مواد اضافه کرده و با همزن در حد ترکیب شدن 30 ثانیه تا یک دقیقه هم میزنیم (وانیل به همراه تخم مرغ اول به مواد اضافه شود) موز پوره شده رو به مایه کیک اضافه کرده و با دور کند همزن در حد 30 ثانیه تا یک دقیقه مخلوط میکنیم تا ترکیب شوند
آرد، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک رو باهم ترکیب کرده و در دو یا سه مرحله روی مواد الک میکنیم ، با لیسک یا همزن مفتولی دستی در حد ترکیب شدن مخلوط میکنیم
در آخر خامه قنادی که کاملا آب شده رو به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم
👈مرحله سوم آماده سازی
نصف خمیر را داخل قالب لوف به سایز 10 * 25 که از قبل چرب شده میریزیم و با قاشق سطح آن را صاف میکنیم (میتوان از قالب های دیگر هم استفاده کرد) سپس با قیف یا قاشق نصف مایه پنیری رو روی قسمت مرکزی کیک اضافه کرده و بعد با کمک قاشق کمی سطح پنیر را صاف میکنیم .
مجددا مابقی مایه کیک رو داخل قالب بریزین و با
پنیری رو با قاشق روی کیک بریزین.
با کمک یک سیخ چوبی مایه کیک و پنیر رو کمی مخلوط کنید به این صورت که سیخ چوبی رو داخل مواد فرو کنید و به صورت مارپیچی و حرکات متعدد جابه جا کنید تا مواد کمی با هم مخلوط شوند. در آخر قالب رو سه بار به آرومی روی سطح کار بکوبید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت حدودی 45 تا 55 دقیقه به نسبت قدرت فر پخت کنید ( قبل از خارج کردن از فر حتما با سیخ چوبی تست شود)
اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین