با دستور دیگری از کیک کاپوچینو در خدمتتون هستم.

👇مواد مورد نیاز کیک کاپوچینو

🔻آرد 250 گرم ( دو پیمانه )

🔻شکر سفید 100 گرم ( یک چهارم پیمانه )

🔻شکر قهوه ای 50 گرم ( یک چهارم پیمانه )

🔻تخم مرغ 4 عدد

🔻شیر 60 گرم ( یک سوم پیمانه )

🔻 روغن مایع 180 گرم ( یک پیمانه سرخالی )

🔻بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

🔻وانیل 1/3 قاشق چای خوری

🔻پودر کاپوچینو 50 گرم

🔻گردو خرد شده 50 تا 100 گرم

🔻نمک 1 بنس

 

 

👈تخم مرغ ها ، شکرسفید ، شکر قهوه ای و وانیل رو در ظرفی ترکیب کرده و با دور تند همزن حداقل

4.5 دقیقه هم میزنیم تا حجیم و کشدار شوند سپس کاپوچینو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم در این مرحله شیر را کم کم در2.3 مرحله اضافه کرده و به مدت3.4دقیقه هم میزنیم .

سپس روغن مایع را اضافه میکنیم و با دور کند دستگاه 30 ثانیه در حد ترکیب شدن هم میزنیم

👈آرد ، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کرده در دو ، سه مرحله روی مواد الک کرده و خیلی آرام در حد ترکیب شدن آرد دورانی هم میزنیم .

برای اینکه گردو ته نشین نشود گردو خرد شده را با یک قاشق از آرد ترکیب کرده و به خمیر اضافه میکنیم، در حد2.3مرتبه خمیر را زیرو رو میکنیم تا گردو ترکیب شود

خمیر را داخل قالب چرب شده به قطر 20 تا 23 سانت ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه پخت میکنیم حتما قبل خارج کردن از فر با خلال تست شود

اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین