بیاید نون خامه ای به سبک قنادی بپزیم.
مواد لازم نان خامه ای
آب 400 گرم ( 2 پیمانه )
آرد 125 گرم ( 1 پیمانه )
روغن مایع 50 گرم ( 1/4 پیمانه )
تخم مرغ 3 عدد
روغن صاف یا کره گیاهی 10 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
آرد 1 قاشق چای خوری
دمای فر ۱۹۰ تا۲۰۰ درجه مهلت پخت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
ابتدا آب، روغن مایع و روغن صاف را روی شعله گاز قرار میدهیم تا به جوش آیند
آرد و بکینگ پودر ترکیب شده بر روی مخلوط آب جوش اضافه میکنیم
مداوم هم میزنیم تا آرد کاملا حل شود و به مدت 5 دقیقه با شعله کم داغ میزنیم تا خمیر
از حالت چسبنده خارج شود
خمیر را داخل یک دیس پهن کرده اجازه دهید کامل خنک شود
بعد خنک شدن خمیرتخم مرغ هارو در چند مرحله اضافه
کرده و هر کدام را یک دقیقه با همزن مخلوط میکنیم.
برای رنگ دهی یک قاشق چای خوری آرد اضافه میکنیم
کف دیس آرد پاشی شود
با ماسوره گرد بزرگ یا صدفی بزرگ ماسوره زنی میکنیم
به مدت 25 تا 30 دقیقه با دمای فر 190 تا 200 درجه پخت میکنیم
بعد خنک شدن با خامه وقيف داخل نون خامه ای را پر میکنیم.
اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین