نوتلا به تنهایی خوشمزه هست فک کن داخل کیک چه معجونی میشه.
مواد لازم کیک نوتلا👇
🔻تخم مرغ 4 عدد
🔻 آرد 250 گرم (2 پیمانه)
🔻شکر 180گرم( 1 پیمانه)
🔻 روغن مایع 200 گرم (1 پیمانه)
🔻شیر 200گرم (1 پیمانه)
🔻نوتلا 80 گرم (4 ق غ خوری)
🔻پودر کاکائو 45 گرم ( 3 ق غ خوری )
🔻بکینگ پودر 1 ق غ خوری
🔻 نمک 1 پنس
مرحله اول اماده سازی
تخم مرغ ها و شکر را با دور تند همزن برقی به مدت 7.8 دقیقه هم می زنیم تا مواد سفید و کش دار شود.
سپس نوتلا را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده، با دور کند همزن برقی 1 دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود.
روغن مایع و شیر را اضافه کرده و مجداد 1 دقیقه با دور کند هم می زنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم آماده سازی
آرد، بکینگ پودر ، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کرده و در سه مرحله روی مواد الک میکنیم.
با کمک لیسک مواد را به صورت دورانی و آرام در حد ترکیب شدن آرد مخلوط می کنیم .
مدت خمیر را داخل قالب چرب شده گرد یا میان تهی به قطر 20 تا 25 سانتی ریخته و چند بار روی سطح میز میکوبیم تا هواگیری شود. و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 40 تا 45 دقیقه پخت میکنیم (حتما قبل خارج کردن از فر با خلال تست شود) بعد پخت میتونید روی کیک مقداری نوتلا بن ماری کرده و اضافه کنید.
اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین