🔴مواد لازم کیک هل و زعفران
🔻تخم مرغ 4 عدد
🔻 آرد 280 گرم ( 2.5 لیوان سر خالی)
🔻شکر 180 گرم ( 1 لیوان )
🔻روغن مایع 100گرم ( نصف لیوان)
🔻کنجد 50 گرم (نصف لیوان)
🔻گلاب 30 گرم (3 قاشق غ خوری)
🔻هل 1 ق چای خوری
🔻ماست شل 100 گرم ( نصف لیوان )
🔻بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
🔻زعفران غليظ 2 تا 3 قاشق چای خوری
🔻نمک یک پنس
🔴مواد میانی دلخواه
🔻کشمش 1/3 لیوان
🔻لیوان گردو خرد شده نصف لیوان
🔻مرحله اول
مقدمات آماده سازی
حتما مواد کمی بیرون از یخچال بمونه تا هم دمای محیط بشن.
قالب رو چرب و دیواره رو کنجدپاشی کنید، میتونید بدون کنجد هم پخت کنید و فقط قالب رو چرب و مقدار کمی آرد پاشی کنید.
فر رو روشن کرده با دماسنج روی دمای ۱۸۰ تنظیم کنید.
🔻مرحله دوم
داخل یک ظرف، تخم مرغ، شکر و هل را اضافه کرده و با دور تند همزن حداقل 6 تا 7 دقیقه هم بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شوند.
سپس ماست، زعفران ، گلاب را داخل یک کاسه با هم ترکیب کرده و به تخم مرغ ها اضافه میکنیم ، یک دقیقه با دور کند هم زده شود
نهایتا روغن مایع را اضافه و 30 ثانیه فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم
آرد ، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کرده در 23 مرحله روی مواد الک میکنیم و به صورت دورانی و آرام هم میزنیم
گردو خرد شده و کشمش را با مقدار خیلی کمی آرد مخلوط میکنیم تا داخل قالب ته نشین نشوند و به خمیر اضافه کرده و در حد2,3 مرتبه با لیسک زیرو رو کنید ترکیب شوند.
🔻مرحله سوم
خمیر را داخل قالب 20 تا 25 سانتی ریخته و در فر گرم شده 180 درجه به مدت 45 تا 55 دقیقه به نسبت قدرت فر پخت میکنیم حتما بعد 45 دقیقه با خلال تست شود
اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین