این کیک جزو کیک های رژیمی و مقوی هست.

🔴مواد لازم : کیک شیره انگور و ارده

 

🔻تخم مرغ 4 عدد 

🔻آرد سفید 250 گرم (2 پیمانه) 

🔻شیره انگو 150 گرم (3/4پیمانه) 

🔻ارده100 گرم (نصف لیوان ) 

🔻روغن مایع 60 گرم (4 قاشق غذاخوری) 

🔻شیر یا آب 40 گرم (1/5پیمانه) 

🔻کره 20 گرم 

🔻پودر کاکائو 20 گرم (1 قاشق غ خوری پر) 

🔻بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری 

🔻دارچین 1 قاشق چای خوری سرخالی

🔻 نمک 1 پنس 

🔻گردو خرد شده یا کنجد برای تزئین به دلخواه

 

 

🔴طرز تهیه :

👈در یک ظرف شیره انگور، ارده ،روغن مایع شیر و کره ذوب شده (کره بن ماری شده ) را مخلوط کرده و کنار میگذاریم

👈تخم مرغ ها رو به همراه یک پنس نمک به مدت

6.7 دقیقه فرم میدیم تا کاملا حجیم و کش دار شوند 

👈سپس مایعات مخلوط شده (شیرہ،ارده و...) را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با دور کند همزن به مدت یک دقیقه هم می زنیم تا ترکیب شوند .

👈مرحله بعد آرد ، بکینگ پودر ، پودر کاکائو و دارچین را ترکیب، طی 3 مرحله روی مواد الک کرده و آرام با لیسک بصورت دورانی هم میزنیم. میتوان به سلیقه خودتان مقدار کمی کنجد یا گردو خرد شده داخل خمیر اضافه کنید و یا روی سطح خمیر داخل قالب اضافه کرد 

👈مواد را داخل قالب گرد 20 تا 25 سانتی یا قالب میان تهی از قبل چرب شده ریخته و در فر گرم با دمای 180 درجه به مدت 35 تا 45 دقیقه به نسبت قدرت فر پخت میکنیم حتما بعد 35 دقیقه با خلال تست شود

اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین