اگه هوس کیک کافی شاپی کردی پاشو درستش کن.

🔴مواد لازم:دبل چاکلت

 

🔻تخم مرغ 4 عدد

🔻آرد 200 گرم (1.5 پیمانه)

🔻شکر 200 گرم (1 پیمانه )

🔻شیر 100 گرم ( نصف پیمانه)

🔻شکلات تلخ 80 گرم

🔻پودر کاکائو 50 گرم (4 قاشق غ خوری پر)

🔻روغن مایع 70 گرم (3/4 پیمانه)

🔻پودر قهوه 20 گرم (1 قاشق غذا خوری پر)

🔻بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری

🔻نمک 1 پنس

 

🟡مرحله اول :

👈ابتدا شکلات رو بن ماری میکنیم و میزاریم کنار تا کاملا خنک شود

 

👈سپس تخم مرغ ، شکر، نمک را در ظرفی ریخته و با دور تند همزن حداقل 6 دقیقه بزنید تا کاملا کرمی رنگ و کشدار شود

 

👈شیر را در زمان هم زدن تخم مرغ در دو مرحله اضافه کرده و هم میزنیم تا دانه های ریز شکر کامل حل شود ، بهتره 3 الی 4دقیقه بعد از آغاز هم زدن تخم مرغ ها اضافه کنید

 

👈شکلات بنماری شده و به دمای محیط رسیده را با روغن مایع ترکیب کرده و به تخم مرغها اضافه میکنیم، با دور کند دستگاه در حد 30 ثانیه تا یک دقیقه هم میزنیم، (در حد ترکیب شدن نه بیشتر)

 

🟡مرحله دوم:

👈آرد ، پودر کاکائو پودر قهوه و بکینگ پودر را با هم ترکیب میکنیم و در سه مرحله روی تخم مرغ ها الک کرده و به صورت دورانی و خیلی آرام در حد مخلوط شدن آرد هم میزنیم.

ا این مرحله رو با دقت و آرام انجام بدید)

 

👈قالب گرد 20 تا 23 سانتی را از قبل چرب کرده، کف قالب کاغذ قرار میدهیم میتوان از قالب های میان تھی استفاده کرد

 

👈خمیر را در قالب ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه به نسبت قدرت فر پخت میکنیم (حتما بعد 40 دقیقه با خلال تست کنید)

 

🟡به سلیقه خودتون میتونید بعد پخت روی کیک گاناش استفاده کنید

👈خامه صبحانه 50 گرم شکلات تلخ 50 گرم بنماری شده و

ترکیب میشود .

اگه میخوای قناد شی بیا پیجم هم آموزش های رایگان دارم هم پکیج آموزشی آنلاین

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین