ماسالا چاییش با کیکش ماشالله داره۰
🔴مواد لازم کیک ماسالا:
🔻تخم مرغ 4عدد
🔻آرد 230گرم (2 پیمانه سرخالی)
🔻شکر 200 گرم (1 پیمانه)
🔻شیر 200 گرم (1 پیمانه)
🔻روغن مایع 130 گرم (3/4پیمانه)
🔻پودر ماسالا 80 گرم
🔻گردو 50 گرم
🔻 بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری سر خالی
🔻پودر دارچین 1 قاشق غذا خوری سرخالی
🔻وانیل 1/2 قاشق چای خوری
🔻نمک یک پنس
🔻طرز تهیه : مرحله اول
👈ده دقیقه قبل از شروع آماده سازی خمیری پودر ماسالا و دارچین رو با شیر داغ مخلوط کرده، مقداری هم میزنیم تا ماسالا کامل حل شود.
👈چند دقیقه روی بخار آب قرار میدهیم تا مثل چای، دم کشیده و عطر و بوی ماسلا کامل آزاد شود. از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کاملا هم دمای محیط شود.
🔻طرز تهیه : مرحله دوم
👈تخم مرغ ، وانیل و شکر را با دور تند همزن حداقل 7.8 دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود (زمان هم زدن چند مرتبه مواد رو با لیسک زیر رو کنید)
👈بعد از فرم گیری تخم مرغ ها، ترکیب شیر و ماسالا به دمای محیط رسیده را اضافه کرده و 1 دقیقه با دور کند دستگاه هم میزنیم تا ترکیب شوند.
سپس روغن مایع را اضافه و 30 ثانیه با دور کند هم میزنیم در حد ترکیب شدن نه بیشتر.
👈آرد ، بکینگ پودر و نمک رو ترکیب کرده و در 3 مرحله روی تخم مرغ الک کرده، به صورت دورانی و آرام هم میزنیم، در حد ترکیب شدن آرد نه بیشتر.
و در آخر گردو خرد شده را اضافه کرده و چند مرتبه خمیر را زیرو رو میکنیم ترکیب شوند .
👈خمیر را داخل قالب 20 تا 25 سانتی چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه بستگی به قدرت فر پخت میکنیم (حتما بعد 40 دقیقه با خلال تست شود .)
🔴طرز تهیه : کرم ماسالا
🔻پودر ماسالا 15 گرم (1 قاشق غ خوری )
🔻شیر 200 گرم (1 پیمانه)
🔻خامه صبحانه 200 گرم
🔻نشاسته ذرت 40 گرم (3 قاشق غ خوری پر)
🔻شکر. 60 گرم (3 قاشق غذا خوری )
🔻وانیل نصف قاشق غذا خوری
👈همه مواد مخلوط شده و روی شعله ملایم گاز قرار میدهیم، مداوم هم میزنیم تا کرم پخته و به غلظت برسد تقریبا مثلا فرنی بعد از خنک شدن، روی کیک ریخته و نوش جان کنید