شیرینی نان چایی قزوین رو تو خودت درست کم.
🔴مواد لازم نان چایی:
🔻آرد : 500 گرم
🔻ماست : 90 گرم
🔻پودر هل : 1قاشق چای خوری
🔻پودر قند : 150 گرم
🔻بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
🔻زرده تخم مرغ :۲ عدد
🔻وانیل : 1 قاشق چای خوری
🔻عسل: 1قاشق چای خوری
🔻روغن جامد صاف شده
یا روغن صاف قنادی : ۲۵۰گرم
🔴مواد لازم برای رویه:
🔻زرده تخم مرغ : 1عدد برای رومال
🔻ماست : 1 قاشق چای خوری
🔻زعفران دم کرده : ۱ قاشق چای خوری
🔻کنجد یا پودر پسته برای تزئین
⚠️نکته :
میتوان جایگزین روغن صاف از کره گیاهی استفاده کرد ولی در این حالت احتمال وجود اشکالاتی در پخت مثل خشک شدن زودهنگام یا ترک شیرینی موقع پخت و... وجود دارد
🔴طرز تهیه:
👇مرحله اول
🔻ماست را در ظرفی ریخته و بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم .
🔻روغن و پودر قند را با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا لطیف شود
🔻وانیل و هل را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه می کنیم و زرده ها را تک تک اضافه کرده هر کدام را ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه هم می زنیم
🔻پس از آن ماست مخلوط بکینگ پودر و یک قاشق عسل را اضافه کرده و هم میزنیم تا ترکیب شوند
🔻در انتها آرد را به تدریج در چند مرحله اضافه می کنیم خوب ورز می دهیم تا خمیر یکدستی بدست بیاید. میتوان با سری خمیر زن آرد را هم زد)
👇مرحله دوم
🔻بعد آماده سازی خمیر رو مشبا کشیده و نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم و بعد روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده خمیر را با ضخامت آسانتی متر روی آن پهن می کنیم سپس به دلخواه قالب زده و كف دیس میچینیم
🔻حال از موادی که برای رویه شیرینی درست کردیم با قلم مو روی شیرینی می مالیم و در مرحله بعد روی آنها پودر پسته و کنجد پاشیده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با درجه ۱۷۵ درجه سانتی گراد که قبلا گرم شده قرار می دهیم تا پخته شود بعد پخت اجازه دهید شیرینی کاملا سرد شود و بعد داخل ظرفی بچینید
🔴طرز تهیه مواد رویه :
زرده تخم مرغ و ماست ، زعفران دم کرده و هل را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
⚠️نکته: در تهیه این شیرینی از ماست سفت و شیرین باید استفاده شود چون ماست ترش باعث خرابی شیرینی می شود.) ( این شیرینی ها را در دمای محیط و در ظرف در بسته نگه دارید)