اگه هم دلت باقلوا میخواد هم کیک این کیک خوشمزه رو درستش کن
کیک باقلوا (کیک شربتی) 🥮
مواد لازم :👇
🔻شکر : 180 گرم (1 پیمانه)
🔻آرد : 250 گرم (۲ پیمانه )
🔻روغن : 200 گرم (۱ پیمانه)
🔻تخم مرغ ۴ عدد
🔻ماست : 180 گرم (۱ پیمانه)
🔻بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری سرخالی
🔻پودر هل : ۱ قاشق چایخوری
🔻نمک : 1 پنس
برای شربت : 👇
🔻شکر : 180 تا 200 گرم (1پیمانه )
🔻آب : 50 گرم (یک چهارم پیمانه )
🔻گلاب : 50 گرم (یک چهارم پیمانه)
🔻زعفرانه دم کرده میزان لازم
🔻پودر پسته و پودر نارگیل برای تزئین
🔴طرز تهیه :
شکر، نمک و روغن را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم، هر تخم مرغ تقریبا یک دقیقه . مرحله بعد ماست را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست شود. ا آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کرده و روی مواد در سه مرتبه الک می کنیم و با همزن دستی یا لیسک هم میزنیم در حد حل شدن آرد نه بیشتر. ا و نهایت در قالب از قبل چرب شده در سایز 20 تا 25 مواد را ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه نسبت به قدرت فر و علایم پخت قرار میدهیم.
🔴طرز تهیه شربت :
برای شربت شکر و آب را در ظرفی روی گاز قرار می دهیم تا حداقل 5 دقیقه جوشیده و غلیظ شود ، زعفران و گلاب را اضافه می کنیم برای اینکه شربت شکرک نزند نصف قاشق چای خوری آب لیمو اضافه می کنیم و اجازه می دیم حداقل یک دقیقه بخوشد . برای اینکه بفهمیم شربت آماده است بین دو انگشت شربت را تست می کنیم اگر چسبناک بود شریت آماده است.
سپس می گذاریم خنک شود و بعد روی کیک که خنک شده می ریزیم بهتر است قبل ریختن شریت کیک را از قالب یکبار جدا کرده و دوباره داخل قالب بزاریم و برش دلخواه خود را روی کیک بزنیم تا بعد از اضافه شدن شربت راحتر بتوانیم از قالب جدا کنیم.
کیک را به شکل دلخواه با بسته یا نارگیل تزئین میکنیم ( اگر شربت زياد بجوشد شربت شکرک می زند ).