اگه هم دلت باقلوا میخواد هم کیک این کیک خوشمزه رو درستش کن 

کیک باقلوا (کیک شربتی) 🥮

مواد لازم :👇

🔻شکر : 180 گرم (1 پیمانه)

🔻آرد : 250 گرم (۲ پیمانه ) 

🔻روغن : 200 گرم (۱ پیمانه) 

🔻تخم مرغ ۴ عدد 

🔻ماست : 180 گرم (۱ پیمانه) 

🔻بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری سرخالی 

🔻پودر هل : ۱ قاشق چایخوری 

🔻نمک : 1 پنس

برای شربت : 👇

🔻شکر : 180 تا 200 گرم (1پیمانه ) 

🔻آب : 50 گرم (یک چهارم پیمانه ) 

🔻گلاب : 50 گرم (یک چهارم پیمانه) 

🔻زعفرانه دم کرده میزان لازم 

🔻پودر پسته و پودر نارگیل برای تزئین

 

 

🔴طرز تهیه :

شکر، نمک و روغن را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم، هر تخم مرغ تقریبا یک دقیقه . مرحله بعد ماست را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست شود. ا آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کرده و روی مواد در سه مرتبه الک می کنیم و با همزن دستی یا لیسک هم میزنیم در حد حل شدن آرد نه بیشتر. ا و نهایت در قالب از قبل چرب شده در سایز 20 تا 25 مواد را ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه نسبت به قدرت فر و علایم پخت قرار میدهیم.

 

🔴طرز تهیه شربت :

برای شربت شکر و آب را در ظرفی روی گاز قرار می دهیم تا حداقل 5 دقیقه جوشیده و غلیظ شود ، زعفران و گلاب را اضافه می کنیم برای اینکه شربت شکرک نزند نصف قاشق چای خوری آب لیمو اضافه می کنیم و اجازه می دیم حداقل یک دقیقه بخوشد . برای اینکه بفهمیم شربت آماده است بین دو انگشت شربت را تست می کنیم اگر چسبناک بود شریت آماده است.

سپس می گذاریم خنک شود و بعد روی کیک که خنک شده می ریزیم بهتر است قبل ریختن شریت کیک را از قالب یکبار جدا کرده و دوباره داخل قالب بزاریم و برش دلخواه خود را روی کیک بزنیم تا بعد از اضافه شدن شربت راحتر بتوانیم از قالب جدا کنیم.

کیک را به شکل دلخواه با بسته یا نارگیل تزئین میکنیم ( اگر شربت زياد بجوشد شربت شکرک می زند ).

 

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین