کیک موز و شکلات🍌🍫
(نان موز)
نان موز یک نوع کیک است که از موزهای له شده تهیه می شود. معمولا این کیک شیرین و تر است.
نان موز اولین بار در دهه ۱۹۳۰ به عنوان یک دستور پخت در کتاب های آشپزی در آمریکا معرفی شد.
🔴مواد لازم:
🔻کره ذوب شده و خنک شده نصف پیمانه (113گرم)
🔻شکر سفید نصف پیمانه (100گرم)
🔻شکر قهوه ای نصف پیمانه (100گرم)
🔻دو عدد تخم مرغ
🔻عصاره ی وانیل دو قاشق چایخوری
🔻موز له شده ۳ عدد متوسط
🔻ماست یونانی یک چهارم پیمانه (70گرم)
🔻آرد دو پیمانه (240گرم)
🔻نمک نصف قاشق چایخوری
🔻جوش شیرین یک قاشق چایخوری
🔻دارچین یک قاشق چایخوری
🔻چیپس شکلاتی نصف پیمانه برای داخل کیک (100گرم)
🔻چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه برای روی کیک(۵۰ گرم)
🔴طرز تهیه
👈فر رو در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار بدین
قالب رو با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید.
👈توی یک کاسه، آرد، نمک، جوش شیرین و دارچین رو مخلوط کنید و کنار بگذارید.
👈کره، شکر سفید و شکر قهوه ای رو داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید و حدود سه دقیقه با همزن برقی بزنید تا رنگ مخلوط روشن بشه.
👈حالا تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و
بعد از هر بار اضافه کردن حدود سی ثانیه با دور متوسط هم بزنید تا خوب مخلوط بشن.
👈با لیسک دور کاسه رو تمیز کنید تا همه ی مواد با هم یکدست مخلوط بشن.
👈عصاره ی وانیل، موز و ماست رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
👈مخلوط آرد رو در سه مرحله روی مواد الک کنید و با لیسک با آرامی و فقط در حد مخلوط شدن آرد هم بزنید.
👈 نصف پیمانه شکلات رو اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
👈مخلوط را داخل قالب بریزید یک چهارم پیمانه چیپس شکلات و روی کیک بریزید.
👈کیک رو به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا وقتی که خلال دندون از داخل کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. 👈اجازه بدین کیک داخل قالب حدود 10 دقیقه خنک بشه و بعد به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید. ✅این دستور مناسب قالب لوف ۲۱*۱۱