کیک موز و شکلات🍌🍫

(نان موز)

نان موز یک نوع کیک است که از موزهای له شده تهیه می شود. معمولا این کیک شیرین و تر است.

نان موز اولین بار در دهه ۱۹۳۰ به عنوان یک دستور پخت در کتاب های آشپزی در آمریکا معرفی شد.

 

🔴مواد لازم:

🔻کره ذوب شده و خنک شده نصف پیمانه (113گرم)

🔻شکر سفید نصف پیمانه (100گرم) 

🔻شکر قهوه ای نصف پیمانه (100گرم)

🔻دو عدد تخم مرغ 

🔻عصاره ی وانیل دو قاشق چایخوری 

🔻موز له شده ۳ عدد متوسط

🔻ماست یونانی یک چهارم پیمانه (70گرم)

🔻آرد دو پیمانه (240گرم) 

🔻نمک نصف قاشق چایخوری

🔻جوش شیرین یک قاشق چایخوری

🔻دارچین یک قاشق چایخوری 

🔻چیپس شکلاتی نصف پیمانه برای داخل کیک (100گرم) 

🔻چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه برای روی کیک(۵۰ گرم)

 

 

🔴طرز تهیه

👈فر رو در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار بدین

قالب رو با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید.

👈توی یک کاسه، آرد، نمک، جوش شیرین و دارچین رو مخلوط کنید و کنار بگذارید.

👈کره، شکر سفید و شکر قهوه ای رو داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید و حدود سه دقیقه با همزن برقی بزنید تا رنگ مخلوط روشن بشه.

👈حالا تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و

بعد از هر بار اضافه کردن حدود سی ثانیه با دور متوسط هم بزنید تا خوب مخلوط بشن. 

👈با لیسک دور کاسه رو تمیز کنید تا همه ی مواد با هم یکدست مخلوط بشن. 

👈عصاره ی وانیل، موز و ماست رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

👈مخلوط آرد رو در سه مرحله روی مواد الک کنید و با لیسک با آرامی و فقط در حد مخلوط شدن آرد هم بزنید.

👈 نصف پیمانه شکلات رو اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

👈مخلوط را داخل قالب بریزید یک چهارم پیمانه چیپس شکلات و روی کیک بریزید.

👈کیک رو به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا وقتی که خلال دندون از داخل کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. 👈اجازه بدین کیک داخل قالب حدود 10 دقیقه خنک بشه و بعد به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید. ✅این دستور مناسب قالب لوف ۲۱*۱۱ 

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین