کوکی کره ای🍪

مواد مورد نیاز :

🔻آرد 190 گرم

🔻کره به دمای محیط رسیده 115 گرم

🔻 شکر 50 گرم 

🔻شکر قهواه ای 100 گرم

🔻تخم مرغ 1 عدد

🔻وانیل نصف قاشق چای خوری 

🔻بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری 

🔻جوش شیرین 1/3 قاشق چای خوری 

🔻شکلات خورد شده 160 گرم

👈کره +شکر سفید+شکر قهوه ای رو یک کاسه ریخته با دور کند همزن به مدت4.3 دقیقه هم میزنیم تا صاف و یکدست شوند.

👈تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده به مدت 1

دقیقه هم میزنیم.

👈آرد الک شده ، بکینگ پودر ، جوش شیرین رو مخلوط کرده و در سه مرحله به مایع کره ای، اضافه میکنیم و با دور کند همزن یا لیسک آرد رو کامل ترکیب میکنیم تا خمیر به دست آید.

👈شکلات خورد شده رو به خمیر اضافه کرده با دست ترکیب میکنیم.

👈خمیر رو در چونه های 20 تا 30 گرمی تقسیم کرده کامل داخل دست گرد میکنیم. سپس روی چونه ها یک نایلون کشیده و به مدت 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.

👈چونه هارو با فاصله 5 سانتی از هم دیگه داخل دیس چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه پخت میکنیم.

 

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین