کیک هویج با کرم مخصوص و خوشمزه و دستور بی نظیر.

👇مواد مورد نیاز کیک هویج🥕

🔻تخم مرغ ۴ عدد

🔻 آرد ۳۰۰ گرم ( دولیوان و نصفی )

🔻 شکر ۲۲۰ گرم ( ۱ لیوان )

🔻روغن مایع ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان )

🔻شیر ۱۰۰ گرم ( نصف لیوان )

🔻 وانیل نصف قاشق چای خوری

🔻بکینگ پودر 1قاشق غذا خوری سرخالی

🔻دارچین 1 قاشق چای خوری

🔻نمک 1 پنس

🔻هویج ریز رنده شده 1 لیوان

🔻گردوی خرد شده نصف لیوان تا یک لیوان

طرز تهیه :

👈تخم مرغ + شکر + وانیل + نمک را به مدت6،7

دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا کف کند و کرم رنگ و کشدار شود و شکر کامل حل شود

👈سپس شیر را اضافه کرده 2 دقیقه هم بزنید و نهایتا روغن را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه هم بزنید

👈آرد، بیکینگ پودر و دارچین را در سه مرحله روی مواد الک کرده و به صورت دورانی آرام مخلوط کنید. در آخر گردو خرد شده ، هویج رنده شده را اضافه کرده و به آرامی و به صورت دورانی مخلوط کنید (خیلی خیلی کم در حد مخلوط شدن )

👈خمیر کیک را در قالب 20 تا 23 سانت چرب شده و آرد پاشی شده بریزید

👈آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بپزید مهلت پخت به صورت تقریبی 45 دقیقه.

 

 

مواد مورد نیاز برای کرم👇

🔻شیر 1 لیتر

🔻آرد ۳ قاشق غذاخوری پر

🔻زرده تخم مرغ 1 عدد

🔻 شکر ۵ قاشق غذاخوری 

🔻کره 1 قاشق سرخالی

🔻 وانیل نصف قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

👈تمام مواد لازم گفته شده به جز کره را داخل قابلمه می ریزیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا یکدست شوند . 

👈مواد رو روی حرارت ملایم میزاریم و مداوم هم میزنیم تا مثل فرنی سفت شود 

👈سپس از روی حرارت برمی داریم و کره را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا پوسته نبندد و کمی ولرم شود. 

👈بعد خنک شدن روی کیک میتونید صاف کنید و بزارید در یخچال سفت بشه

 

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین