کیک هویج با کرم مخصوص و خوشمزه و دستور بی نظیر.
👇مواد مورد نیاز کیک هویج🥕
🔻تخم مرغ ۴ عدد
🔻 آرد ۳۰۰ گرم ( دولیوان و نصفی )
🔻 شکر ۲۲۰ گرم ( ۱ لیوان )
🔻روغن مایع ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان )
🔻شیر ۱۰۰ گرم ( نصف لیوان )
🔻 وانیل نصف قاشق چای خوری
🔻بکینگ پودر 1قاشق غذا خوری سرخالی
🔻دارچین 1 قاشق چای خوری
🔻نمک 1 پنس
🔻هویج ریز رنده شده 1 لیوان
🔻گردوی خرد شده نصف لیوان تا یک لیوان
طرز تهیه :
👈تخم مرغ + شکر + وانیل + نمک را به مدت6،7
دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا کف کند و کرم رنگ و کشدار شود و شکر کامل حل شود
👈سپس شیر را اضافه کرده 2 دقیقه هم بزنید و نهایتا روغن را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه هم بزنید
👈آرد، بیکینگ پودر و دارچین را در سه مرحله روی مواد الک کرده و به صورت دورانی آرام مخلوط کنید. در آخر گردو خرد شده ، هویج رنده شده را اضافه کرده و به آرامی و به صورت دورانی مخلوط کنید (خیلی خیلی کم در حد مخلوط شدن )
👈خمیر کیک را در قالب 20 تا 23 سانت چرب شده و آرد پاشی شده بریزید
👈آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بپزید مهلت پخت به صورت تقریبی 45 دقیقه.
مواد مورد نیاز برای کرم👇
🔻شیر 1 لیتر
🔻آرد ۳ قاشق غذاخوری پر
🔻زرده تخم مرغ 1 عدد
🔻 شکر ۵ قاشق غذاخوری
🔻کره 1 قاشق سرخالی
🔻 وانیل نصف قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
👈تمام مواد لازم گفته شده به جز کره را داخل قابلمه می ریزیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا یکدست شوند .
👈مواد رو روی حرارت ملایم میزاریم و مداوم هم میزنیم تا مثل فرنی سفت شود
👈سپس از روی حرارت برمی داریم و کره را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا پوسته نبندد و کمی ولرم شود.
👈بعد خنک شدن روی کیک میتونید صاف کنید و بزارید در یخچال سفت بشه