این شکلات رو اگه درست کنی دیگه از مغازه شکلات نمیخری
مواد لازم؛
کره یا روغن کاملا جامد...۴۰ گرم
شکر...... ۲۲۵ گرم
عسل.....۱۰۰ گرم
خامه ی صبحانه دویست گرم
وانیل و نمک..... یک چهارم قاشق چایخوری
مغزیجات دلخواه....نصف لیوان
طرز پخت؛
✅️کره رو بزارید ذوب بشه(اگه طعم کره رو دوست ندارید روغن جامد استفاده کنید)
✅️عسل ،شکر و خامه رو هم اضافه کنید و روی شعله ی ملایم هم بزنید تا زمانی که غلیظ بشه و وقتی مقداری از مواد رو در آب سرد میریزید به راحتی جمع بشه و سفت و به دستتون نچسبه و وا نره.
✅️غلیظ که شو نمک و وانیل و مغز دلخواه رو اضافه کنید و از روی شعله بردارید.
✅️حدود ۲۵ الی ۳۵ دقیقه طول میکشه ،زمان دقیق نمیشه گفت شما حتما در آب سرد تست کنید.
✅️در قالبی که چرب کردید و کاغذ روغنی انداختید،فوری مواد رو بریزیدو صاف کنید و در ظرف رو ببندید و یک شب در یخچال ببندید.
✅️بعد از قالب جدا کرده و به اندازه ی دلخواه با چاقو برش بزنید.( اگه خوب نپخته باشه این موقع که میخواید جدا کنید به کاغذ میچسبه و اذیت میشید،پس بهتره خوب بپزید و به غلظت دلخواه برسه)
✅️و ابتدا در کاغذ روغنی و بعد در زر ورق بپیچید.
در یخچال ماه ها میتونید نگه داری کنید.
در محیط زیاد گرم نباشه.
نکات؛؛
✅️میتونید از اسانس دلخواه استفاده کنید
✅️میتونید رنگ خوراکی مورد دلخواه اضافه کنید.
✅️میتونید پودر کاکائو یا پودر نسکافه که با آب جوش غلیظ شده رو اضافه کنید و طعم شکلات رو به دلخواه تغییر بدید.