این شکلات رو اگه درست کنی دیگه از مغازه شکلات نمیخری

مواد لازم؛

کره یا روغن کاملا جامد...۴۰ گرم

شکر...... ۲۲۵ گرم

عسل.....۱۰۰ گرم

خامه ی صبحانه دویست گرم

وانیل و نمک..... یک چهارم قاشق چایخوری 

مغزیجات دلخواه....نصف لیوان 

 

طرز پخت؛

✅️کره رو بزارید ذوب بشه(اگه طعم کره رو دوست ندارید روغن جامد استفاده کنید)

✅️عسل ،شکر و خامه رو هم اضافه کنید و روی شعله ی ملایم هم بزنید تا زمانی که غلیظ بشه و وقتی مقداری از مواد رو در آب سرد میریزید به راحتی جمع بشه و سفت و به دستتون نچسبه و وا نره.

✅️غلیظ که شو نمک و وانیل و مغز دلخواه رو اضافه کنید و از روی شعله بردارید.

 

✅️حدود ۲۵ الی ۳۵ دقیقه طول میکشه ،زمان دقیق نمیشه گفت شما حتما در آب سرد تست کنید.

✅️در قالبی که چرب کردید و کاغذ روغنی انداختید،فوری مواد رو بریزیدو صاف کنید و در ظرف رو ببندید و یک شب در یخچال ببندید.

✅️بعد از قالب جدا کرده و به اندازه ی دلخواه با چاقو برش بزنید.( اگه خوب نپخته باشه این موقع که میخواید جدا کنید به کاغذ میچسبه و اذیت میشید،پس بهتره خوب بپزید و به غلظت دلخواه برسه)

 

✅️و ابتدا در کاغذ روغنی و بعد در زر ورق بپیچید.

در یخچال ماه ها میتونید نگه داری کنید.

در محیط زیاد گرم نباشه.

 

نکات؛؛

✅️میتونید از اسانس دلخواه استفاده کنید

✅️میتونید رنگ خوراکی مورد دلخواه اضافه کنید.

✅️میتونید پودر کاکائو یا پودر نسکافه که با آب جوش غلیظ شده رو اضافه کنید و طعم شکلات رو به دلخواه تغییر بدید.

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین