مواد مورد نیاز برای کیک پرتقال🍊
🔻تخم مرغ ۳ عدد
🔻شکر 220 گرم ( یک لیوان +دو قاشق)
🔻آرد 230 گرم (2لیوان سرخالی)
🔻روغن مایع نصف لیوان (100 گرم)
🔻آب پرتقال طبیعی نصف لیوان (100 گرم)
🔻 پوست رنده شده پرتقال 1 قاشق غ
🔻وانیل نصف قاشق چای خوری
🔻بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوی سرخالی
مرحله آماده سازی :👇
۳ تا تخم مرغ با ۲۲۰ گرم شکر+وانیل+پوست پرتقال (بدون قسمت سفید پوست)
۲ دقیقه با دور تند همزن بزنید
سپس نصف آب پرتقال را مخلوط کرده و ۱ دقیقه هم بزنید وبعد نصف دیگه آب پرتقال را مخلوط کرده ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا مواد کرم رنگ و کشدار شود آخر سر روغن مایع را اضافه کرده ۳۰ ثانیه هم بزنید تا مخلوط شود
بعد آماده سازی تخم مرغ ها 240 گرم آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط و در 3 مرحله روی مواد الک کرده، با لیسک در یک جهت هم بزنید. قالب گرد سايز 20 تا 23 رو از قبل با روغن جامد یا کره کاملا چرب کرده و مواد رو در قالب ميريزيم در صورت دلخواه میتونید پرتقال را به صورت ورقه نازک بریده به آرامی روی سطح خمیر قرار بدید. بره تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت ۴۰ دقیقه
طرز تهیه سس پرتقالی مخصوص کیک🥮🍊
🔻آب پرتقال نصف پیمانه
🔻شکر1/4 پیمانه
🔻نشاسته ذرت 1 ق غذاخوری
🔻پوست پرتقال رنده شده1/2ق مرباخوری
🔻کره 10 گرم (1 ق مرباخوری)
👈برای تهیه این سس ابتدا نشاسته ذرت را با آب پرتقال مخلوط کنید. .
مواد را خوب هم بزنید تا نشاسته کامل حل شود.
شکر را اضافه کرده و مواد را روی حرارت بگذارید تا مایه نسبتا غلیظی به دست بیاد. .
وقتی مواد به غلظت رسید، ظرف را از روی حرارت برداشته و رنده پوست پرتقال و کره را به مواد اضافه کنید.
یکی، دو ساعت صبر کنید و اجازه دهید تا مواد کاملا خنک شوند