🔴کیک سیب دارچینی نارگیلی👇
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
آرد 280 گرم (دو لیوان سر خالی )
شکر 180گرم ( چهار پنجم لیوان دسته دار)
ماست 180 گرم (چهار پنجم لیوان دسته دار )
روغن مایع 180 گرم (چهار پنجم لیوان دسته دار )
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری سر خالی
وانیل 1 قاشق چای خوری
🔴برای روی کیک👇
سیب متوسط 2تا3 عدد
دارچین 1قاشق غذا خوری
پودر نارگیل 2.3قاشق غذا خوری
شکر 1قاشق غذا خوری
مراحل آماده سازی👇
🔻مراحل آماده سازی 1
تخم مرغ ، شکر ، وانیل را داخل
ظرفی بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت 5 تا 6 دقیقه خوب هم بزنید تا کاملا کرمی رنگ و کشدار شده و شکر حل شود.
سپس روغن مایع و ماست را بریزید و با همزن برقی دنده 1 كمترين دور همزن به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
🔻مرحله آماده سازی 2
آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید تقریبا 30 ثانیه تا 1 دقیقه
پوست سیب ها را بکنید و در اندازه کوچک و به شکل دلخواه برش بزنید.
شکر و دارچین را روی سیب ها بریزید و هم بزنید.
🔻مرحله آخر
مایه کیک را داخل قالب چرب شده 18 تا 20 سانتی بریزید و سیب های را روی تمام قسمتهای مایه کیک به طرح دلخواه بچینید کمی به خورد خمیر بره.
مقداری گردوی خرد شده به همراه 2.3قاشق پودر نارگیل بپاشید
فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 40تا 50 دقیقه پخت میشود زمان پخت در فرها متفاوت 20 دقیقه اول پخت در فر را باز نکنید)
نوش جان😍