کیک نارگیلی😋

 

🟢موادلازم:

 

👈آرد دو لیوان ( ۲۵۰ گرم )

👈شکر یک لیوان ( ۲۰۰گرم )

👈تخم مرغ ۴ عدد

👈روغن مایع نصف لیوان( ۱۰۰ گرم )

👈شیر نصف لیوان ( ۱۰۰ گرم )

👈بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری

👈وانیل نوک قاشق چایخوری

👈کشمش ( اختیاری ) نصف لیوان

👈پودر نارگیل نصف لیوان

🟢طرز تهیه

👈تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط میکنیم تا بافت مواد کشادر و رنگشان کرمی شود.

👈روغن مایع و شیررا به ترتیب به کاسه اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم.

👈پودر نارگیل را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر مواد را مخلوط میکنیم تا با هم یکدست شوند.

👈آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب و در دو یا سه مرحله روی مواد الک میکنیم.به آرامی و با لیسک مواد را مخلوط میکنیم تا مایه کیک کاملا یکدست و منسجم شود.

👈کشمش ها را کمی مرطوب کرده و در آرد می غلطانیم.کشمش ها را نیز به مواد اضافه میکنیم و در حدی مخلوط میکنیم که کشمش ها به صورت یکدست درون مایه کیک پخش شوند.

👈قالب ۱۸ الی ۲۰ سانتی را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار میدهیم.

👈مایه کیک را درون قالی میریزیم و با لیسک به صورت یکدست درون قالب پخش می کنیم.

👈قالب را درون فر از قبل گرم شده با دامای ۱۸۰ درجه قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد.

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین