کیک نارگیلی😋
🟢موادلازم:
👈آرد دو لیوان ( ۲۵۰ گرم )
👈شکر یک لیوان ( ۲۰۰گرم )
👈تخم مرغ ۴ عدد
👈روغن مایع نصف لیوان( ۱۰۰ گرم )
👈شیر نصف لیوان ( ۱۰۰ گرم )
👈بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
👈وانیل نوک قاشق چایخوری
👈کشمش ( اختیاری ) نصف لیوان
👈پودر نارگیل نصف لیوان
🟢طرز تهیه
👈تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط میکنیم تا بافت مواد کشادر و رنگشان کرمی شود.
👈روغن مایع و شیررا به ترتیب به کاسه اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم.
👈پودر نارگیل را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر مواد را مخلوط میکنیم تا با هم یکدست شوند.
👈آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب و در دو یا سه مرحله روی مواد الک میکنیم.به آرامی و با لیسک مواد را مخلوط میکنیم تا مایه کیک کاملا یکدست و منسجم شود.
👈کشمش ها را کمی مرطوب کرده و در آرد می غلطانیم.کشمش ها را نیز به مواد اضافه میکنیم و در حدی مخلوط میکنیم که کشمش ها به صورت یکدست درون مایه کیک پخش شوند.
👈قالب ۱۸ الی ۲۰ سانتی را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار میدهیم.
👈مایه کیک را درون قالی میریزیم و با لیسک به صورت یکدست درون قالب پخش می کنیم.
👈قالب را درون فر از قبل گرم شده با دامای ۱۸۰ درجه قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد.