پای ها کیک های تک نفره هستن که معمولا در قالب کیک یزدی پخته می‌شوند. 

🍍مواد مورد نیاز پایه آناناس

✅آرد سفید ۱۲۰ گرم ( ۱ پیمانه )

✅شکر ۸۰ گرم ( نصف پیمانه )

✅تخم مرغ ۲ عدد

✅روغن مایع ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه )

✅بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری سرخالی

✅آب کمپوت آناناس ۴۰ گرم ( یک پنجم پیمانه )

✅پودر نارگیل چرب ۲۰ گرم ( یک چهارم پیمانه )

✅وانیل نصف قاشق چایخوری

✅کمپوت آناناس به مقدار کافی

 

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🔻مراحل آماده سازی

ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه ریخته و با دور تند همزن ۵.۶ دقیقه می زنیم تا سفید و کش دار شود

آب آناناس رو حین همزدن در دو مرحله مخلوط تخم مرغ ها میکنیم.

سپس روغن مایع را اضافه کرده و با دور کند دستگاه ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

بکینگ پودر + آرد مخلوط شده در دو مرحله روی مواد الک شده و با لیسک به آرامی هم میزنیم بعد مخلوط شدن آرد پودر نارگیل را اضافه کرده در حد دو ، سه بار زیر و رو کردن خمیر هم میزنیم تا مخلوط شود

خمیر را به کمک قیف یا قاشق در قالب پایه آناناس با کپسول تا نصفه پر کرده و به آرامی روی خمیر میزاریم تا بره داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزه 

بعد اینکه از فر خارج شد روی کیک ها میتونید شربت بار، عسل یا مارمالاد بزنید تا براق تر و خوشمزه تر بشه.

 

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین