پای ها کیک های تک نفره هستن که معمولا در قالب کیک یزدی پخته میشوند.
🍍مواد مورد نیاز پایه آناناس
✅آرد سفید ۱۲۰ گرم ( ۱ پیمانه )
✅شکر ۸۰ گرم ( نصف پیمانه )
✅تخم مرغ ۲ عدد
✅روغن مایع ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه )
✅بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری سرخالی
✅آب کمپوت آناناس ۴۰ گرم ( یک پنجم پیمانه )
✅پودر نارگیل چرب ۲۰ گرم ( یک چهارم پیمانه )
✅وانیل نصف قاشق چایخوری
✅کمپوت آناناس به مقدار کافی
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔻مراحل آماده سازی
ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه ریخته و با دور تند همزن ۵.۶ دقیقه می زنیم تا سفید و کش دار شود
آب آناناس رو حین همزدن در دو مرحله مخلوط تخم مرغ ها میکنیم.
سپس روغن مایع را اضافه کرده و با دور کند دستگاه ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
بکینگ پودر + آرد مخلوط شده در دو مرحله روی مواد الک شده و با لیسک به آرامی هم میزنیم بعد مخلوط شدن آرد پودر نارگیل را اضافه کرده در حد دو ، سه بار زیر و رو کردن خمیر هم میزنیم تا مخلوط شود
خمیر را به کمک قیف یا قاشق در قالب پایه آناناس با کپسول تا نصفه پر کرده و به آرامی روی خمیر میزاریم تا بره داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزه
بعد اینکه از فر خارج شد روی کیک ها میتونید شربت بار، عسل یا مارمالاد بزنید تا براق تر و خوشمزه تر بشه.