کیک موز کره‌ای (banana bread) با بافت مرطوب و طعم عالی، یک میان وعده بسیار خوش‌مزه است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. برای پخت کیک یا شیرینی، باید از یک رسپی کامل و معتبر استفاده کنید. شاید پخت کیک در نگاه اول و به صورت تئوری، بسیار آسان و بدون خطا باشد. اما خوب است بدانید که برای طبخ یک کیک بی‌نقص باید توجه ویژه‌ای به نکات و فوت و فن‌های مخصوص آن داشته باشید. همچنین در آشپزی، هیچ چیزی مهم‌تر از تمرین و کسب تجربه نیست. پس اگر تجربه اول در طبخ کیک، باب میلتان نبود؛ ناامید نشوید و همواره به دنبال کسب تجربه‌های بیشتر باشید.

در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل پخت این کیک پرطرفدار آشنا شوید.

مواد اولیه لازم در طرز تهیه کیک موز کره ای

موز ۳ عدد متوسط

تخم مرغ ۲ عدد

کره ۱۰۰ گرم

شکر ۱ پیمانه

آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

توجه داشته باشید که میزان مواد اولیه ذکر شده، مناسب برای ۶ نفر است. اگر می‌خواهید در دورهمی‌ها یا مهمانی‌های دوستانه و خانوادگی این کیک را برای افراد بیشتری سرو کنید؛ می‌توانید مقدار مواد را به یک نسبت بیشتر کنید.

طرز تهیه👇🏻

✅طرز تهیه

 

کره رو از یک ربع قبل بذارید بیرون تا به دمای محیط برسه و نرم شه.

 

شکر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.

 

تخم مرغ‌ها رو اضافه کنید و هم بزنید.

 

موز‌ها رو با پشت چنگال له کنید و به مواد‌تر اضافه کنید.

 

آرد رو اگه تونستید از قبل با جوش شیرین و نمک الک کنید. در دو سه مرحله اضافه کنید به مواد تر. کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه.

 

کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بذارید و مایه‌ی کیک رو توش بریزید. اگه دوست داشتید میتونید روش رو هم موز بذارید.

بذارید توی فر که از قبل در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده بعد از ۵۰-۶۰ دقیقه کیک موز تون حاضره.

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین