سلااام دوستای مهربونم 😘
بیاین که آموزش یه کیک کافی شاپی شکلاتی توپ داریم
حالا بریم برای تایپ دستور:
کیک_باونتی
کیک (bounty) یه عده میگن بانتی یه عده میگن بونتی ما به لهجه غلیظ انگلیسی میگیم باونتی😂🤭
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
طرز تهیه کیک
✔️ قالب سایز ۲۰
تخم مرغ درشت ۲ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه پر (۱۲۰گرم)
وانیل ۱/۴ ق چ
روغن مایع ۱/۲ پیمانه سرخالی (۸۰گرم)
شیر ۱/۲ پیمانه سرخالی( ۷۵ گرم)
آرد ۱ پیمانه (۱۵۰گرم)
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه (۲۵گرم)
بیکینگ پودر ۱ق چ سرپر (۷ گرم)
👈تخم مرغ،شکر و وانیل را با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس روغن مایع وشیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
در نهایت مخلوط آرد ،پودر کاکائو وبیکینگ پودر را الک کنید ،با لیسک مایه کیک را یکدست کنید
مایه را درون قالب کاغذ روغنی انداخته بریزید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی تا چهل و پنج دقیقه بپزید
پس از پخت وسرد شدن کاغذ ان را جدا کنید ودرون همان قالب قرار دهید
(درون قالب سلفون یا پلاستیک فریزر بکشید)
مایه نارگیلی:
پودر نارگیل ۲ پیمانه سرخالی(۱۶۰گرم)
شیر ۲ پیمانه (۴۰۰گرم)
شکر ۲/۳ پیمانه (۱۵۰گرم) ❌توجه کنید که اگر زیاد شیرین دوست ندارین ۱/۲ پیمانه یا (۱۰۰گرم) شکر کافیست
آرد سمولینا ۱/۲ پیمانه(۷۰گرم) می تونید آرد یا نشاسته ذرت بزنید
کره ۳۰ گرم
.
👈شیر،شکر، آرد سمولینا وکره را درون ظرفی بریزید وروی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا شکر وکره حل شود ومایه کمی غلیظ
پودر نارگیل را کم کم اضافه ومخلوط کنید هم بزنید تا مایه نارگیلی به غلظت برسد
پس از کمی از دما افتادن روی کیک بریزید ویکدست کنید
🚫 اگر خواستین ضخامت قسمت نارگیلی کمتر باشه
می تونید میزان مواد مایه نارگیلی را کلا نصف کنید
لایه شکلاتی :
شیر ۱و۱/۲ پیمانه (۳۰۰گرم)
کرم کارامل ۱ بسته
پودر کاکائو ۱ق س
شکر ۱تا ۲ ق غ (قابل حذفه) یا همون سس کاراملی داخل جعبه رو بریزین
خامه صبحانه ۲ تا ۳ ق غ
.
👈همه مواد را باهم مخلوط کنید وروی حرارت قرار دهید هم بزنید تا زمانی که مایه کمی غلیظ شود
اگر گوله ای داشت
از صافی رد کنید وپس از کمی از دما افتادن روی لایه نارگیلی بریزید
کیک را چند ساعتی درون یخچال استراحت دهید (یک روز بمونه بهتره)
در نهایت تزیین کنید ونوش جان..
❌به جای لایه شکلاتی ای که دستورش را گذاشتم
می تونید از گاناش استفاده کنید