آموزش امروز یه کیک خوشمزه است که برای مهمونی ها گزینه مناسبیه چون توجه همه رو جلب این خوشمزه میکنه 😍
کیک_میان_پر_موزی
مواد لازم :
آرد : ۳ لیوان
تخم مرغ : ۵ عدد
شکر : ۲ لیوان
روغن مایع : ۱ لیوان سرخالی
ماست : ۱ لیوان
بیکینگ پودر : ۱ ق غذاخوری
وانیل : مقداری
برای پودینگ :
شیر : ۲ لیوان
شکر : نصف لیوان
نشاسته ذرت : ۳ ق غذاخوری
آرد : ۲ ق غذاخوری
پودر کاکائو : ۱.۵ ق غذاخوری
کره : ۱ ق غذاخوری
موز : ۲ عدد
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن چند دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و پف کنه. بعد ماست و روغن رو هم اضافه میکنیم و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
بیکینگ پودر رو به آرد اضافه میکنیم و اونا رو ۳ بار الک میکنیم و به مواد طی دو تا سه مرحله اضافه کرده با دور کند همزن یا با لیسک هم میزنیم تا یکدست مخلوط بشن.
حالا قالب (قطر قالب من ۲۲ سانت بود) رو با کره چرب کرده و آرد پاشی میکنیم و سپس مواد کیک رو ریخته و قالب رو یکی دوبار آروم روی میز میزنیم تا سطحش صاف بشه.
کیک رو در فری که از یکربع قبل روشن کرده ایم با درجه حرارت ۱۷۵ به مدت ۴۵ دقیقه تا یکساعت میپزیم. درجه فرها با هم متفاوته باید بعد از ۴۵ دقیقه با یه خلال دندون که وسط کیک فرو میکنید امتحان کنید هر وقت تمیز بیرون اومد کیکمون پخته ولی اگه مواد بهش چسبیده بود دوباره زمان میدیم تا بپزه.
در این فاصله پودینگ رو آماده میکنیم: همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم و مدام بهم میزنیم تا غلیظ بشه. وقتی آماده شد روش کیسه فریزر میکشیم که رویه نبنده و در دمای محیط میذاریم تا خنک بشه.
بعد از پخت صبر میکنیم تا کیک کمی خنک بشه و بعد از قالب بیرون میاریم و بالای کیک رو برش میدیم. سپس وسط کیک رو ابتدا با چاقو خط انداخته بعد با قاشق خالی میکنیم و دوباره کیک رو به قالب برمیگردونیم که فرمش حفظ بشه. سپس یه لایه از پودینگ رو کف قسمت خالی شده میریزیم و بعد دو عدد موز رو روی پودینگ قرار داده و بعد دوباره روش رو پودینگ میریزیم و تا لبه کیک رو پر کرده و روی اون رو صاف میکنیم.
کیک رو ۱.۵ ساعت در فریزر یا ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار میدیم تا خوب خنک بشه.
بعد از یخچال درآورده و لایه بالای کیک رو که بریده بودیم روی اون قرار داده و کیک رو برمیگردونیم و از قالب جدا میکنیم. سپس به دلخواه با پودر شکر و خامه فرم گرفته و موز تزیین میکنیم.
نوش جان 😍