✅با این دستور می توانید انواع کیک های میوه ای را بپزید
🔸مواد لازم؛
سه عدد تخم مرغ
یک لیوان سر خالی شکر
دو سوم لیوان ماست شیرین معادل ۱۲ قاشق غذاخوری (شیر نریزید)
یک سوم لیوان روغن مایع (۱۰ ق غ)
نصف قاشق چای خوری وانیل
۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک و نیم لیوان آرد سفید قنادی
یک لیوان توت فرنگی درشت خرد شده (یا هر میوه ای) 😍
🔹روغن جدا کننده
یک قاشق غذاخوری روغن جامد + دو قاشق غذاخوری آرد
گردو و خلال پسته کمی برای تزیین
نکات اولیه :
همه مواد باید هم دمای محیط باشن و آرد الک شده و توت فرنگی ها شسته و خورد شده باشن ٫ فر رو هم روی دمای ۱۷۰ روشن میکنیم تا آماده باشه 😉
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
💎طرز تهیه:
تخم مرغ شکر و وانیل را ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس ماست و روغن را اضافه کرده و یک دور هم بزنید آرد و بکینگ پودر را الک کرده و در دو نوبت اضافه و هم بزنید توت فرنگی ها را داخل مواد کیک ریخته و هم بزنید
🔴 اگر مایه کیک شل باشد توت فرنگی تهنشین میشود
بنابراین باید اول توت فرنگی ها را داخل آرد بریزید و الک کنید سپس به مایه کیک اضافه کنید.
✅روغن جدا کننده را درست کرده و کف و دیواره های قالب میان تهی را به قطر ۲۶ سانت چرب کنید مواد را ریخته توت فرنگی هارو از وسط نصف کنید و روی کیک بچینید و میذاریم داخل فر یا توستر از قبل گرم شده درجه و زمان پخت به تجربه کار شما بستگی دارد.
کیک را خارج کرده اطراف آن را از قالب جدا کنید و داخل بشقاب برگردانید و با توت فرنگی تزیین کنید.
✅ اگر می خواهید روی کیک را پودر قند بریزی حتماً حتماً صبر کنید تا کی کاملاً سرد شود سپس روی آن پودر قند الک کنید.
✅ کیک های میوه ای بهتره در قالبهای میانتهی پخته شود تا خمیری نشود
نکته :گردو و خلال پسته دلبخواهیه.