✅با این دستور می توانید انواع کیک های میوه ای را بپزید

🔸مواد لازم؛

سه عدد تخم مرغ

یک لیوان سر خالی شکر

دو سوم لیوان ماست شیرین معادل ۱۲ قاشق غذاخوری (شیر نریزید)

یک سوم لیوان روغن مایع (۱۰ ق غ)

نصف قاشق چای خوری وانیل

۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر

یک و نیم لیوان آرد سفید قنادی

یک لیوان توت فرنگی درشت خرد شده (یا هر میوه ای) 😍

 

🔹روغن جدا کننده

 

یک قاشق غذاخوری روغن جامد + دو قاشق غذاخوری آرد

گردو و خلال پسته کمی برای تزیین

 

نکات اولیه :

همه مواد باید هم دمای محیط باشن و آرد الک شده و توت فرنگی ها شسته و خورد شده باشن ٫ فر رو هم روی دمای ۱۷۰ روشن میکنیم تا آماده باشه 😉

 

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

 

💎طرز تهیه:

 

تخم مرغ شکر و وانیل را ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس ماست و روغن را اضافه کرده و یک دور هم بزنید آرد و بکینگ پودر را الک کرده و در دو نوبت اضافه و هم بزنید توت فرنگی ها را داخل مواد کیک ریخته و هم بزنید

 

🔴 اگر مایه کیک شل باشد توت فرنگی ته‌نشین می‌شود

بنابراین باید اول توت فرنگی ها را داخل آرد بریزید و الک کنید سپس به مایه کیک اضافه کنید.

 

✅روغن جدا کننده را درست کرده و کف و دیواره های قالب میان تهی را به قطر ۲۶ سانت چرب کنید مواد را ریخته توت فرنگی هارو از وسط نصف کنید و روی کیک بچینید و میذاریم داخل فر یا توستر از قبل گرم شده درجه و زمان پخت به تجربه کار شما بستگی دارد.

 

کیک را خارج کرده اطراف آن را از قالب جدا کنید و داخل بشقاب برگردانید و با توت فرنگی تزیین کنید.

 

✅ اگر می خواهید روی کیک را پودر قند بریزی حتماً حتماً صبر کنید تا کی کاملاً سرد شود سپس روی آن پودر قند الک کنید.

 

✅ کیک های میوه ای بهتره در قالب‌های میان‌تهی پخته شود تا خمیری نشود

 

نکته :گردو و خلال پسته دلبخواهیه.

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین