کتلت با جو پرک 

 

مواد لازم :

گوشت یا مرغ چرخکرده: ۳۰۰ گرم 

جو پرک : ۱ و ۱/۲ پیمانه 

پیاز متوسط : ۲ عدد 

آرد سوخاری : ۱ تا ۲ ق غ 

نمک، فلفل، زردچوبه، روغن : به مقدارلازم

سیر : چند حبه 

سبزی های خشک معطر : مقداری ( اختیاری)

 

ابتدا جو پرک را پانزده تا بیست دقیقه در آب می خیسانیم تا نرم شود بعد توی آبکش می ریزیم تا آب اضافیش بره

بعد پیاز رو رنده می کنیم و کمی آبش رو می گیریم، و با گوشت و جو پرک و سیر رنده شده و ادویه جات و آرد سوخاری و سبزی های خشک رو حسابی با هم مخلوط می کنیم. مواد باید طوری باشه که بتونید به راحتی بهش شکل بدین.اگر کمی شل بود یه قاشق دیگه آرد سوخاری بهش اضافه کنید .مواد را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می دیم .بعد روغن را در تابه ریخته و اجازه میدیم تا داغ شود از مواد مقداری برمی داریم و تو دستمون شکل می دیم و داخل روغن داغ با حرارت کم سرخ می کنیم .جذب روغن تو این کتلت کمه و نیازی به تخم مرغم نیست .مزه ی این کتلت عالیه حتی اگر ساعت ها هم بمونه روی کتلت حالت ترد داره و اصلا هم نرم نمیشه. کتلت ها که تمام شد در ظرف می چینیم به سلیقه ی خودمون تزئین می کنیم و نوش جان 🌺

 

نکات: می تونید به جای گوشت چرخکرده از سویا استفاده کنید.

در صورت تمایل می تونید جو پرک رو با سیب زمینی و پیازم درست کنید.

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین