مرغ سوخاری تنبلونه به روش شیرین 

ابتدا مرغ‌ها را به مدت دو ساعت داخل آب نمک و سرکه و یک حبه سیر خرد شده استراحت می‌دهیم سپس مرغ‌ها را از آب نمک خارج کرده و می‌گذاریم تا کاملاً خشک شود من با دستمال خشک کردم یک لیوان آرد  نمک فلفل فلفل قرمز آویشن پودر سیر همه رو با هم مخلوط کرده مرغ‌ها را داخل آردها ریخته و همه قسمت‌ها را به آرد آغشته می‌کنیم تمام ‌مرغها که آردی شد از آرد خارج کرده می‌تکانیم کنار می‌گذاریم داخل همان آرد یک عدد تخم مرغ و تا جایی که غلظت مواد مثل ماست شود شیر اضافه می‌کنیم و تمامی مرغ‌ها را مجدداً داخل مواد می‌ریزیم سپس دانه دانه از داخل مواد مرغ‌ها را خارج کرده درون پودر سوخاری غلطانده در روغن داغ شناور سرخ می‌کنیم دقت کنید قطعات مرغ خیلی درشت نباشد من ساق ران را هر طرف سه برش کج زدم و قشنگ مغز پخت شده بود حرارت هم متوسط نوش جان😋❤️

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین