دسر زعفرون و پسته

 

مواد لازم :

شیر ۲ لیوان 

شکر ۴ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری

گلاب یک قاشق غ

کره یک قاشق غ

وانیل مقدار کم

زعفران دم کرده ۲ قاشق غ 

پسته خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه:

شیر سرد رو تو قابلمه بریزید و شکر و نشاسته رو بهش اضافه کنید و هم بزنین تا نشاسته بطور کامل در شیر حل شود

قابلمه شیر و نشاسته رو روی حرارت ملایم بزارین و هم بزنین 

وقتی شیر گرم شد بهش کره و وانیل و گلاب و زعفران را اضافه کنید شیرینی دسر رو میتونین تست کنین و با حرارت ملایم هم بزنید تا مایه غلیظی بدست بیاد حرارت رو خاموش کنین بعد پسته خرد شده رو اضافه کنین و مواد رو داخل ظرفیتون بریزید و داخل یخچال بزارین بعد با خلال پسته تزیین کنین

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین