دسر زعفرون و پسته
مواد لازم :
شیر ۲ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غ
کره یک قاشق غ
وانیل مقدار کم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غ
پسته خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
شیر سرد رو تو قابلمه بریزید و شکر و نشاسته رو بهش اضافه کنید و هم بزنین تا نشاسته بطور کامل در شیر حل شود
قابلمه شیر و نشاسته رو روی حرارت ملایم بزارین و هم بزنین
وقتی شیر گرم شد بهش کره و وانیل و گلاب و زعفران را اضافه کنید شیرینی دسر رو میتونین تست کنین و با حرارت ملایم هم بزنید تا مایه غلیظی بدست بیاد حرارت رو خاموش کنین بعد پسته خرد شده رو اضافه کنین و مواد رو داخل ظرفیتون بریزید و داخل یخچال بزارین بعد با خلال پسته تزیین کنین