حلوا_ارده_نارگیلی 

 

مواد لازم :

ارده صد گرم

شیره انگور ( انواع شیره )  صد و پنجاه گرم

پودر نارگیل پنجاه گرم

کنجد خام (نمکی نباشه) صد گرم 

گردو نگینی خورد شده و پودر پسته برای روی حلوا به مقدار لازم 

 

طرز تهیه :

تموم مواد رو با هم مخلوط کرده و داخل ظرف دلخواه ریخته و روی اون رو با گردو ریز خورد شده و پودر پسته ، کامل پوشونده و حداقل دو سه ساعتی توی یخچال استراحت میدم . البته این بار ، چون برای صبحونه میخواستم ، فرصتی برای استراحت توی یخچال پیش نیومد . اگه میخواین حالت برشی ، سرو و میل کنین ، کف یه ظرف ، سلفون یا کاغذ روغنی گذاشته و مایه حلوا ارده رو صاف و یکدست پهن کنین و بعد از استراحت یخچال ، به اشکال دلخواه برش داده و میل کنین .

یه خوشمزه مقوی و پر خاصیت که برای صبحانه و میان وعده مناسبه .

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین