حلوا_ارده_نارگیلی
مواد لازم :
ارده صد گرم
شیره انگور ( انواع شیره ) صد و پنجاه گرم
پودر نارگیل پنجاه گرم
کنجد خام (نمکی نباشه) صد گرم
گردو نگینی خورد شده و پودر پسته برای روی حلوا به مقدار لازم
طرز تهیه :
تموم مواد رو با هم مخلوط کرده و داخل ظرف دلخواه ریخته و روی اون رو با گردو ریز خورد شده و پودر پسته ، کامل پوشونده و حداقل دو سه ساعتی توی یخچال استراحت میدم . البته این بار ، چون برای صبحونه میخواستم ، فرصتی برای استراحت توی یخچال پیش نیومد . اگه میخواین حالت برشی ، سرو و میل کنین ، کف یه ظرف ، سلفون یا کاغذ روغنی گذاشته و مایه حلوا ارده رو صاف و یکدست پهن کنین و بعد از استراحت یخچال ، به اشکال دلخواه برش داده و میل کنین .
یه خوشمزه مقوی و پر خاصیت که برای صبحانه و میان وعده مناسبه .