کیک_لبو  

کیک_کافی_شاپی 

با رویه گاناش_نارگیلی 

 

مواد لازم :

پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره . 

مواد هم دمای محیط باشن . 

تخم مرغ  دو عدد

روغن مایع نصف پیمانه

پوره لبوی پخته شده سه چهارم پیمانه 

شکر نصف پیمانه

آرد سفید یک پیمانه

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

گلاب یک قاشق غذاخوری 

پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری

* اگه خواستین کیکتون وانیلی ساده باشه ، پودر کاکائو رو حذف و به همین نسبت ، آرد سفید جایگزین کنین . 

 

طرز تهیه :

تخم مرغ ، شکر و وانیل رو در حد اینکه تخم مرغا از حالت لختگی دربیان ، با همزن دستی میزنم و بعد به ترتیب ، پوره لبو ، روغن و گلاب اضافه و در حد مخلوط شدن زده میشه . در آخر ، آرد و بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده رو اضافه و مجدد در حد مخلوط شدن ، به آرومی فولد میکنم . قالب دلخواهم رو با روغن جداکننده ، خوب چرب میکنم ( میتونین کاغذ روغنی بذارین ) و تا دو سوم قالبم رو مایه کیک میریزم . نهایتا توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود چهل دقیقه میپزم . چون دمای فرها متفاوته ، بعد از نیم ساعت چک کنین . روی گاز با دمکنی و شعله پخش کن یا تابه دو طرفه یا روش پلوپزی یا فر دست ساز هم میتونین تهیه کنین . یه کیک فوق العاده پنبه ای و خوش طعم که از خوردنش سیر نمیشین و اگه به طعم و بوی لبو حساس هستین اصلا بعد از میل کردن این کیک ، متوجه نمیشین 😉👌

من بعد از پخت و خنک شدن کیک ، توی همون قالبی که کیکم رو پختم ، بدون اینکه کیک رو خارج کنم ، گاناش نارگیلی رو ، روش ریختم و برای حداقل دو سه ساعتی توی یخچال گذاشتم و بعد برش زدم . نهایتا با قند فانتزی ، تزئین و سرو کردم .  

برای گاناش_نارگیلی ، دو برابر نسبت خامه صبحانه از شکلات سفید زدم و بعد کمی پودر نارگیل آسیاب شده و کمی آب لبو برای رنگش به گاناش اضافه کردم 

نوش جونتون عزیزانم 😍

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین