مواد لازم | اندازه ی مواد |
کره ی گیاهی یا حیوانی | 120گرم |
پودر قند | 150 گرم |
آرد | 200 گرم و نصف پیمانه |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | یک قاشق مربا خوری |
ماست | نصف پیمانه |
تخم مرغ | سه عدد |
موادمیانی؛
چهار عدد سیب درشت رو با رنده ی درشت ،رنده کنید یا نگینی خورد کنید، با یه قاشق گلاب بزارید رو حرارت و تفت بدید تا آب سیب کشیده بشه .بعد بیست گرم کره بهش اضافه کنید و پنج قاشق شکر (اگه شکر قهوه ای داشتید،شکر قهوه ای بزنید ) و یه قاشق چایخوری پودر دارچین اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا آب سیب کشیده بشه. بعد بزارید خنک بشه.🥰
برای درست کردن مواد کیک:؛
پودر قند و کره ی به دمای محیط رسیده و نرم شده رو انقد بزنید تا پوک بشه،بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنید و هر بار دو دقیقه هم بزنید،وانیل رو با تخم مرغ آخر به مواد اضافه کنید.
ماست رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
حالا آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردید رو در سه یا چهار مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط،کنید
مواد رو داخل قالب ریخته و در کپسول ها بریزید. و از،مواد میانی روی خمیر ریخته دوباره با مواد خمیری روی مواد میانی را بپوشانید.
در فر از قبل گرم شده با درجه ی ۱۸۰ حدود سی دقیقه بپزید.
پست منو هم در اینستاگرام لایک و کامنت بزارید😅😅
https://www.instagram.com/reel/CyQxMgVtwPX/?igsh=MTU5MzlscHIyNWczZw==
با من در ارتباط باشید در پیج اینستاگرامم
هم با آموزش های رایگان هم با پکیج های آموزشی آنلاین کیک تولد و موچی و شیرینی در خدمتتون هستم
https://www.instagram.com/reel/DDWzu10CZfl/?igsh=MWgwaWE2Z29sMDV3bg==