مواد لازم اندازه ی مواد
کره ی گیاهی یا حیوانی 120گرم
پودر قند 150 گرم
آرد 200 گرم و نصف پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ سه عدد

 

موادمیانی؛

چهار عدد سیب درشت رو با رنده ی درشت ،رنده کنید یا نگینی خورد کنید، با یه قاشق گلاب بزارید رو حرارت و تفت بدید تا آب سیب کشیده بشه .بعد بیست گرم کره بهش اضافه کنید و پنج قاشق شکر (اگه شکر قهوه ای داشتید،شکر قهوه ای بزنید ) و یه قاشق چایخوری پودر دارچین اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا آب سیب کشیده بشه. بعد بزارید خنک بشه.🥰

برای درست کردن مواد کیک:؛

پودر قند و کره ی به دمای محیط رسیده و نرم شده رو انقد بزنید تا پوک بشه،بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنید و هر بار دو دقیقه هم بزنید،وانیل رو با تخم مرغ آخر به مواد اضافه کنید.

ماست رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. 

حالا آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردید رو در سه یا چهار مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط،کنید‌

مواد رو داخل قالب ریخته و در کپسول ها بریزید. و از،مواد میانی روی خمیر ریخته دوباره با مواد خمیری روی مواد میانی را بپوشانید. 

در فر از قبل گرم شده با درجه ی ۱۸۰ حدود سی دقیقه بپزید.

پست منو هم در اینستاگرام لایک و کامنت بزارید😅😅

https://www.instagram.com/reel/CyQxMgVtwPX/?igsh=MTU5MzlscHIyNWczZw==

 

با من در ارتباط باشید در پیج اینستاگرامم

هم با آموزش های رایگان هم با پکیج های آموزشی آنلاین کیک تولد و موچی و شیرینی در خدمتتون هستم

https://www.instagram.com/reel/DDWzu10CZfl/?igsh=MWgwaWE2Z29sMDV3bg==

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین