نخودچی بدون شکر با استویا

 

 

آرد کامل ۱۰ گرم

آرد نخودچی ۱۰۰ گرم

روغن نیمه جامد سفت ۵۰ گرم 

استویا ۵ الی ۱۰ گرم 

هل نصف قاشق چای‌خوری

زرده یک چهارم

 

روغن نیمه جامد سفت را با همزن برقی بزنید تا پوک و خامه‌ای شود استویا را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید هل و زرده را اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید آردها را الک کنید و به مواد اضافه کنید تا زمانی که یک خمیر بسیار لطیف و غیر چسبنده ایجاد شود به هر ضخامتی که دوست دارید کاتر بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی پهن کرده‌اید بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۳۰ درجه به مدت نیم الی یک ساعت پخت کنید

 

🌹 خمیر این شیرینی بسیار لطیف است اگر بعد از خمیرگیری کاتر زدن اذیتتان می‌کرد داخل یخچال به مدت یک ساعت یا بیشتر استراحت دهید

 

🌹 خمیر این شیرینی حساس است پس لطفاً از روغن نیمه جامد کاملاً سفت استفاده کنید و ترجیحاً با کره و یا روغن صاف جایگزین نکنید

 

🌹 به کیفیت  خمیر دقت کنید که چسبنده و یا خیلی سفت و خشک نباشد

 

🌹طبق قلق  فر خود دما و زمان پخت را تنظیم کنید

 

آموزش شیرینی رژیمی و سالم با یاسمن

اگر فیلمش رو خواستید در خدمتم

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین