نان عسلی

 

آرد فانتزی ۳۵۰ گرم 

عسل ۶۰ گرم

شیر ۱۴۰ الی ۱۶۰ گرم 

تخم مرغ یک عدد

نمک ۳ گرم

مخمر ۵ گرم 

کره ۳۰ گرم

 

رومال 

زرده 

زعفران 

کمی ماست 

 

تمام مواد خشک را با هم ترکیب و الک کنید وسط آرد را گود کنید تخم مرغ و شیر و عسل را کم کم اضافه کنید ورز بدید تا خمیر یکدست شود کره را به آن اضافه کنید آنقدر ورز بدید تا به تست کشش و یک خمیر بسیار لطیف برسید ۴۵ دقیقه استراحت بدید  به چونه های  ۵۰ گرمی تقسیم کنید ده دقیقه استراحت بدید  به هر شکلی که دوست دارید فرم بدید  ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که دو برابر شود استراحت دهید رومال بزنید در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین