رولت_مرغ_و_بادمجان 

این خوشمزه عاااالی رو بدون تزئین پذیرا باشین که قبل از چیدن میز ، عکاسی شد و در کنار کته زعفرونی و مخلفات دلخواه سرو کردم . حتماااا تستش کنین 😉

 

برای هر نفر ، صد گرم گوشت مرغ چرخ کرده کفایت میکنه و یه بادمجون برای دو نفر . من جعفری در دسترس نداشتم و برای مواد میانی کمی زرشک جایگزین گردو کردم . اگه پودر گردو ریختین ، نفری پنجاه گرم کافیه البته بستگی به ذائقتون داره . حین پخت ، چند بار از سس ، روی رولت بریزین . من انتهای پخت ، کمی زعفرون گلاب به سس رولت اضافه کردم . زعفرون رو روی گلاب میپاشم و حداقل نیم ساعت توی دمای محیط میذارم بمونه تا هم عطرشون ادغام بشه و هم اینکه زعفرون ، رنگ باز کنه . برشای بادمجون زیاد ضخیم یا نازک نباشه و حتما تلخ زدایی کنین . اگه پیاز رو جدا رنده زدین که به گوشت اضافه کنین ، حتما آبش رو بگیرین تا رولت حین سرخ ، منسجم باشه و مانع وا رفتن احتمالیش بشه .

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین